in

Bizarre video toont hoe vlees ‘terug tot leven komt’ en van bord kruipt.

Een bizarre video, die een rauw stuk vlees lijkt te tonen dat over de tafel kruipt, alsof het terug tot leven komt, ging compleet viraal. Het gevilde dier, dat mensen alles van een stuk kip tot een kikker hebben genoemd, ligt op een bord met gelijkaardige stukken vlees. Maar dit stukje lijkt er genoeg van te hebben en begint naar de rand van het bord te kruipen. Dan maakt het een buiteling en valt op de grond.

Lees ook  Tiener geeft stiefmoeder deken – ze barst in tranen uit wanneer ze de adoptiepapieren ontdekt die erin zitten

Uiteraard begint de vrouw die het eten wil klaarmaken hysterisch te krijsen. Ik denk dat heel wat gekrijs tijdens het kijken van de video van mezelf afkomstig was, maar goed, het is te horen.

Het is eerlijk gezegd één van de raarste video’s die ik ooit gezien heb, en ik werk hier, dus je we zien dagelijks wel wat bizarre dingen voorbijkomen.

Het hele internet breekt zich het hoofd over de scène en probeert te achterhalen wat er precies aan de hand is. Wij zijn geen dierenexperts, maar het lijkt een of ander bezeten stuk vlees dat absoluut niet gegeten wil worden, toch?

Lees ook  Iedereen wacht op de bruid – kijk wat er gebeurt als de bruidegom zich omdraait en de schok van z´n leven krijgt

Sommige social mediagebruikers beweerden dat het bizarre fenomeen kan optreden wanneer de zenuwuiteinden in het dier niet nog afgestorven zijn. Anderen beweren dan weer dat het vlees reageert op het zout.

Uiteraard bestaat er ook een reële kans dat het allemaal nep is. Dat is althans toch wat wij hopen, anders worden we ogenblikkelijk vegetariër.

Opnieuw slecht nieuws voor Humberto Tan

Moeder ontdekt dat haar 3-jarige dochter een hersentumor heeft dankzij alarmerende eigenaardigheid