in

BIZAR! Wist jij dat je al heel je leven de houdbaarheidsdatum op voeding verkeerd leest?

Een groot deel van de mensen gooit het eten wat over datum is gewoon weg, geen twijfel over mogelijk. De belangrijkste reden hiervoor is omdat ze geen risico op ziektes willen lopen.

Jaarlijks worden er duizenden kilo’s eten weggegooid omdat wij de houdbaarheid datum niet goed snappen. Dit is natuurlijk erg zonde van al dat voedsel dat eigenlijk nog goed is. Dit eten is meestal nog een paar weken goed. Hartstikke zonde dus!

Lees ook  6 Geniale Manieren Om Je Theezakjes Te Hergebruiken!

Het verschil zit hem in ‘ten minste houdbaar tot’ (THT) en ‘te gebruiken tot’ (TGT). Als jij niet weet wat de verschillen zijn raad ik je aan om snel verder te lezen.

Voor de mensen die nog niet wisten wat het verschil was. Producten met een (THT) bederven niet zo snel en mogen volgens de wet zelfs nog na de datum verkocht worden. Deze producten kun je na de datum nog gewoon eten. De reden waarom er wel een datum opstaat is omdat ze die datum aanbevelen.

In het geval dat er een ’ te gebruiken tot’ datum op staat is het anders. Bij die producten is het erg gevaarlijk om te consumeren na de datum. Als je dit product na de datum nog consumeert kan het goed zijn dat je veel ziekteverwekkers in je lichaam krijgt. We raden je dus aan het verschil goed te leren!

Lees ook  Zieke pedofiel randde 15-jarig meisje aan en lachte toen ze zei dat ze zwanger had en SOA had opgelopen.

Oma valt steeds uit haar rolstoel, dus installeert haar familie een verborgen camera om te zien wat de verpleegster doet

In China “martelen” een paar wrede mannen hem dagelijks en laten ze hem sterven vanwege een afschuwlijke traditie