in

Bizar: inbreker likt drie uur lang aan deurbel

Het is een bizar gezicht wat de beveiligingscamera van een gezin in het Californische Salinas wist vast te leggen: een inbreker likte drie uur lang aan de deurbel.

Bewoonster Sylvia Dungan vertelde aan een lokaal tv-station dat het beveiligingssysteem de familie waarschuwde dat er beweging was gesignaleerd bij hun voordeur. Zelf waren ze het weekend weg, maar de kinderen waren wel thuis. “Ik dacht nog, wat een berg verkeer. Ik ga er heen om zeg 5 uur. Mijn zoon komt niet voor 6 uur thuis dus ik dacht: wie is dat en ik begon de video’s te bekijken” vertelt Dungan.

Lees ook  Michael van der Plas ruzie met agente na snelheidsovertreding

Ze was geschokt door wat ze zag: urenlang zat er een man aan hun deurbel te likken. “Ik dacht, jeetje, dat is gewoon heel raar,” vertelt de vrouw verder aan CBS Sacramento. Het bleef niet bij het likken van de bel. Op camerabeelden is te zien dat hij ook nog in de voortuin urineert.

Lees ook  Meisje (3) vecht voor leven na inslikken van achtergelaten xtc-pil in speeltuin op Ibiza

De verdachte is geïdentificeerd als de 33-jarige Roberto Daniel Arroyo, maar is nog niet gevonden. Hij is al eerder in aanraking geweest met de politie voor onder meer diefstal.

Dungan vertelt dat er geen schade is aan hun huis, maar dat ze wel heel lang de deurbel heeft gepoetst.

Sylvana Simons is stiekem beetje jaloers op mollige vrouwen.

Elf gloednieuwe BMW’s uit de jaren 90 ontdekt: het mysterie ontrafeld