in

Bizar! “Ik weet wie mij vermoord heeft”, zegt deze 3-jarige. Wat ze onder stenen in een nabij gelegen dorp vinden, is onverklaarbaar.

Deze buitengewone geschiedenis gaat over een 3 jaar oude Syrische jongen. Hij woont in een klein dorpje op de Golanhoogten en vertelde de volwassenen van het dorp iets onbegrijpelijks:

Toen deze jongen drie jaar oud was, kon hij voor zijn leeftijd al zeer goed praten. Hij maakt van zijn gave gebruik om de ouderen van het dorp iets ongelooflijks te vertellen: het kleintje herinnert zich dat hij vermoord werd.

Aanvankelijk negeren zijn ouders hem, want kinderen durven wel eens onzin te vertellen. Maar het kleintje is koppig en zegt dat zijn herinneringen hem blijven kwellen. Hij herinnert zich vreselijke beelden van een bijl. Tenslotte zeggen zijn ouders hem toch te geloven en het nieuws verspreidt zich over het hele dorp.

Lees ook  Cindy leeft op 2 zakken chips en 2,5 liter cola per dag!

Dit bericht zorgt in het dorp voor heel wat opschudding, zeker omdat de bewoners tot de “druzen” minderheid behoren. Ze geloven in reïncarnatie (wedergeboorte), zodat de woorden van de kleine jongen inderdaad een bijzondere betekenis hebben. Daarbij komt nog dat de jongen een rode vlek op zijn voorhoofd had – waarvan geloofd wordt dat het wijst op een verwonding uit een vorig leven.

De jongen beweerde dat hij in zijn vorige leven met een bijl vermoord werd. Maar wat zo mogelijk nog meer onwaarschijnlijk is: hij herinnert zich ook zijn geboortedorp en zijn moordenaar.

Dankzij de nauwkeurige beschrijving van het kleintje konden de dorpsoudsten de eigenlijke plaats lokaliseren.

De jongen herkende te midden van de huizen een bewoner en stapte rechtstreeks op hen toe en zei: “Ik was je buurman. We hadden een geschil en je hebt me vermoord met een bijl.” De man trok helemaal wit weg. “Ik weet zelfs waar je mijn lichaam hebt begraven.”

Lees ook  Hij zingt “Listen” van Beyonce – een emotionelere auditie hebben we nog nooit gezien!

En inderdaad – de jongen kan precies beschrijven waar zijn lichaam onder een hoop stenen begraven lag. De bijl waarmee hij vermoord werd, had zijn schedel verbrijzeld precies op de plek waar de jongen een moedervlekje had.

De moordenaar gaf zijn daden onmiddellijk toe en werd later terecht gesteld. Na deze hele geschiedenis voelde de jongen zich opgelucht. Vele wetenschappers hebben zich sindsdien over dit bericht gebogen en doen ter plaatse onderzoek naar bijna dood ervaringen en reïncarnatie. DEEL dit onwaarschijnlijke verhaal met iedereen die je kent!

De olifanten komen aangerend om iemand te begroeten. Je hart maakt een sprongetje als je ziet wie het is!

‘Ik mag niet meer alleen naar huis fietsen van mijn ouders’ Het is ONVEILIG!