in

Bizar: Feminist pleegt abortus omdat het een jongen is

Veel mensen maakt het niet uit of zij een jongen of meisje krijgen, zolang het kind maar gezond is. Daar dacht een auteur van een Amerikaanse ‘feministische’ blog héél anders over. Toen zij te horen kreeg dat ze in verwachting was van een jongen, besloot ze abortus te plegen…

Monster
De zogeheten Lana zag een zoontje niet zitten omdat ze zelf voornamelijk negatieve ervaringen met mannen heeft.

Het gaat zelfs zo ver dat ze liet weten ‘niet nog een monster op deze wereld te willen zetten’. De zwangerschap zou zelf aan hebben gevoeld als ‘verraad van haar eigen lichaam’.

Verschrikkelijke ervaring
In de blog schrijft ze over een ‘verschrikkelijke ervaring’ toen ze het vliegtuig naar San Francisco nam.

Lees ook
Dit raadsel ga jij niet zomaar raden, anders ben je echt een GENIE!

Ze zou een man naast haar hebben verteld over een protestmars van ‘Occupy Wall Street’, dat tegen economische en sociale ongelijkheid is. Daarop reageerde hij: ‘Bitches like you need to learn their place.’

Aanrandig
Lana zou ‘aanranding!’ hebben geroepen door het vliegtuig, waardoor het personeel direct naar haar toe kwam.

Ze eiste een andere zitplaats, maar er was enkel nog een economy class-stoel beschikbaar. De vrouw eiste dat de man daarheen zou verhuizen, maar daar was het vliegtuigpersoneel het niet mee eens omdat hij niets gedaan had.

In tranen zou Lana naar de plek zijn gelopen. Op de blog schrijft ze dat de ervaring ‘aanvoelde alsof ze verbaal en emotioneel verkracht was’.

Lees ook
Geheime slaaptechniek militairen laat je binnen twee minuten in slaap vallen

Kritiek
Haar keuze én woorden hebben gezorgd voor een golf van woede en commentaar. De vrouw vindt dat ze zelf mag kiezen wat ze met haar lichaam doet en dat niemand daar commentaar op moet hebben.

Alsof het allemaal niet gekker kan worden, kon Lana niet begrijpen dat haar familie en vrienden haar niet meer willen spreken.

Dochter
“Het verraad van mijn lichaam was weg na de abortus. Ik was vrij, en voor het eerst sinds het incident op het vliegtuig voelde ik me sterk. Ik had iets positief gedaan’, aldus Lana over haar beslissing.

Ook laat ze weten dat ze nu de trotse moeder is van een meisje en hoopt dat zij ooit even ‘sterk en gedreven zal zijn als haar moeder.

Sandra ontroostbaar door vernieling graf dochtertje (4): “Ik ben woest en verdrietig”

Vrouw doet deksel open en treft een enorme kolonie spinnen aan