in

BIZAR: deze Vrouw verdient 2000 dollar met haar ENORME heupen

Haar dokters waarschuwen haar al lang dat haar obsessie wel eens haar dood zou kunnen worden en spreken van een ‘tikkende tijdbom’, maar Bobbi-Jo Westley laat er haar slaap niet voor. De vrouw wil koste wat het kost de breedste heupen ter wereld, en ze komt in de buurt.

Nog iets meer dan tien centimeter te gaan, en dan heeft Bobbi-Jo Westley de breedste heupen ter wereld. Dat record staat nu op naam van Mikel Ruffinelli, wiens heupen een omtrek hebben van 2 meter en 54 centimeter.

Dat al het vet op haar heupen levensgevaarlijk is, dat weet Bobbi-Jo, maar ze is vastbesloten. “Ik weet dat ik mezelf in gevaar breng door ’s werelds grootste heupen te willen. Ik maak me soms zorgen om mijn gezondheid omwille van mijn omvang, ik weet dat het niet gezond is.”

“Mijn dokter vroeg me of ik ooit een maagverkleining had overwogen, en ik ben bang om te sterven. Maar het is gewoon iets wat ik moet doen en ik neem het leven dag per dag.”

Bobbi heeft haar brede heupen nodig voor haar werk. Ze organiseert namelijk speciale sessies waarbij ze zich door haar fans laat betalen om op hen te gaan zitten. Zo verdient ze zeker 2000 dollar per maand om haar vaste lasten te betalen.

Haar brede heupen hebben haar al heel wat online volgers en fans opgeleverd, voor wie ze zelfs “verplettersessies” organiseert. Haar fans betalen haar dan zodat zij op hen gaat zitten en hen ‘verplettert’.

Lees ook  Famke uit de kleren en smeert zich in met olie

Bobbi-Jo woont samen met haar echtgenoot in York, Pennsylvania en vindt dat haar heupen haar uniek maken. “Ze maken me mij.”

“Toen ik besefte dat er mannen waren die van mijn lichaamsvorm houden, was ik best verbaasd. Ik krijg nu allerlei cadeautjes en berichtjes van fans, sommigen vragen me zelfs of ik met hen wil trouwen. Wat een beetje lastig ligt natuurlijk want ik ben al getrouwd.”

Niet alleen maar lof

Niet alle aandacht die Bobbi-Jo online krijgt is even positief, maar de negatieve opmerkingen laat ze gewoon van zich afglijden. “Als mensen op sociale media zeggen dat ik dik ben, reageer ik er niet echt op. Want ik ben dik.”

Werken mag Bobbi-Jo niet meer van de dokter, zelfs door de kamer wandelen maakt haar buiten adem.

Zo dik zelfs dat ze op doktersbevel thuis zit, en zelfs daar vormt haar gewicht een grote hindernis. Gewoon door de kamer wandelen is al zo’n opgave dat de vrouw ervan buiten adem raakt. “Grote heupen hebben is best lastig. Als ik trappen op- of afloop, of door een deur wil, moet ik zijdelings gaan.”

Lees ook  Jongedame kan rechtstreeks naar ziekenhuis na potje armpje drukken

Zelf wijt ze haar gewicht aan een onderactieve schildklier, een diagnose die op haar zesde gesteld werd. Maar toen voedingsdeskundige Nadia Sharifi haar onlangs bezocht, was die niet overtuigd door die verklaring.

“Ze is een tikkende tijdbom”, aldus Sharifi. “Het is werkelijk een keuze van leven of dood op dit moment. Hormonen of schildklierproblemen, bloedtype of afstamming kan allemaal een rol spelen, maar uiteindelijk komt het allemaal neer op wat we in onze mond stoppen.”

Voedingsdeskundige Nadia Sharifi bij Bobbi-Jo op de sofa.

Een goede 94 inches, dat is een heupomtrek van 238,76 centimeter.

“Ze is absoluut op een punt waar het heel moeilijk is voor mensen. Ze moet geen 25 kilogram verliezen, ze moet er honderd verliezen.”

Ondanks die harde woorden blijft Bobbi-Jo echter bij haar standpunt. Ze is erop gebrand om de trotse eigenaar te worden van ’s werelds grootste heupen en zal niet overwegen gewicht te verliezen tot dat haar gelukt is. Al wordt het haar dood.

Mama oogst storm van kritiek met “wangpiercing” van dochtertje

Verpleeghuis weigert ambulance te bellen voor mishandelde Elisabeth (84)