in

Bizar Deze man voegt 3 oude zeecontainers samen. Wat hij er van maakt? Het is ONWERKELIJK!

Als architect moet je erg creatief zijn. Het lijkt misschien niet lastig om iets te ontwerpen, maar dat is het zeker wel. Er moet vaak aan de wensen van een klant voldaan worden, dit in combinatie met het creatieve brein van de architect zorgt voor een geweldig resultaat! Het gebouw in de foto’s hierbeneden is ook heel creatief.

 

Met het project van het Deense architectenbureau Arcgency willen ze laten zien dat ze innovatief zijn. Door gebruik te maken van 3 zeecontainers hebben ze iets geweldigs gemaakt. Zowel van binnen als van buiten ziet het er geweldig uit.

Lees ook  Bruidegom slaat de bruid in het gezicht op de trouwdag omdat zij hem geen cake voedt

Uiteindelijk staat er een complete villa die alles heeft wat een huis nodig heeft. Vrijwel alles wat gebruikt is als bouwmateriaal is recyclebaar en makkelijk te gebruiken. Het is dus een heel duurzaam en groot project!

Wat er uiteindelijk is gemaakt, is werkelijk fantastisch! De villa bevat een systeem dat regenwater opvangt, en het maakt gebruik van zonnepanelen. Er is ook voor gezorgd dat er veel licht naar binnen kan komen en dat zorgt voor een aangenaam gevoel.
Vergeet het niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!

Lees ook  Billen van 1,5 meter breed? Dat ziet er dus zó uit:

Het kleine kale meisje aan de slang staat onzeker op de beentjes. Maar bij 0:16 tovert ze miljoenen een lach op het gezicht.

Deze gorilla verovert het internet. Als hij zich omdraait begrijp je meteen waarom