in

BINKY IS GEVONDEN : HIER DE BEELDEN !

Binky is gevonden ! De 14-jarge bejaarde Binky, een kruising Yorkshire terrier en Jack Russel, ontsnapte zondag op de hei langs de Arnhemsekarweg in Putten aan de aandacht van zijn baasje Ronald de Leeuw. Sindsdien was er geen enkel spoor van het arme beestje te bekennen. Vandaag gingen tientallen vrijwilligers in samenwerking met Dog Search in op zoek naar Binky in het bos in Putten.

Lees ook  Sandra en haar dochtertje mogelijk besmet met coronavirus, maar ze krijgen geen hulp

Voor het leven van Binky werd gevreesd. Vier dagen nadat het blinde, bejaarde hondje kwijtraakte in de bossen rondom Putten, was er nog steeds niets van het dier vernomen. Gevreesd werd dat de kleine viervoeter in het water is beland of ten prooi is gevallen aan everzwijnen.

De dierenambulance heeft twee nachten achter elkaar tot diep in de nacht het gebied afgespeurd met warmtecamera’s en een drone. Dat leverde alleen niets op. De eerste nacht hebben ze het diertje nog horen blaffen, maar daarna werd het stil. Donderdag ochtend is het beestje alsnog gevonden door een team van vrijwilligers die niet wilden opgeven ! Binky maakt het goed en is naar een dierenarts gebracht voor controle. Hier beelden van het moment dat Binky wordt gevonden !

Lees ook  5 nietsvermoedende klachten die kunnen duiden op BORSTKANKER! Dit zou iedere vrouwen moeten weten!

VERMISTE HOND BINKY IN PUTTEN IS ZOJUIST GEVONDEN !

Alleenstaande man adopteert op 10 jaar tijd 4 kinderen met een beperking.