in

Billen van 1,5 meter breed? Dat ziet er dus zó uit:

Deze vrouw heeft billen die zó groot zijn dat ze er dood aan kan gaan. Mogen we even aan je voorstellen: dit is Courtney Barnes, een 32-jarige vrouw uit Miami, Florida. En Courtney heeft hele grote billen.

De omvang van haar bips is maar liefst 1,5 meter. Wowzers! Die billen heeft ze niet op een natuurlijke manier verkregen, maar daar heeft ze illigale injecties in laten spuiten op een ‘pumping party’. Op zo’n party worden injecties toegediend door mensen die geen medische bevoegdheid hebben. Supergevaarlijk dus!

Lees ook  Babymeisje in India verbluft iedereen met een extra hoofdje aan haar buik bevestigd.

Maar het wordt nog erger: de injecties bevatten vaak onbekende stoffen met siliconen en als je die op de verkeerde plek inspuit, kan dat dodelijk zijn. Een vriendin van Courtney heeft er al hele erge problemen mee gehad, waardoor ze naar het ziekenhuis moest en verschillende bloedtransfusies heeft gekregen. Brrr. Courtney heeft nog geen klachten met haar gezondheid, maar dat kan altijd nog komen. Al hopen we natuurlijk dat het goed gaat!Courtney zelf is heel blij met het resultaat en krijgt heel veel aandacht vanwege haar billen. Op Instagram heeft ze bijna een half miljoen volgers en ook op straat laten mensen haar niet met rust. Naar eigen zeggen zou ze eigenlijk een bodyguard moeten inschakelen, omdat ze zo lastig gevallen wordt.

Lees ook  89-jarige opa zit vol blauwe plekken, iedereen is in shock wanneer camera’s de vreselijke waarheid onthullen

Agent vertelt over gezinsdrama: “De armen van het meisje zaten onder de bijtwonden van haar vader”

Vrouw bijna dood nadat ze schildpad in vagijn stopt