in

Bikers vernemen dat stoffelijk overschot van een marinier per “post” naar huis gestuurd wordt – en weigeren dit te laten gebeuren.

Jonathan Turner is een marinier die in naam van zijn land zeven missies in Irak en Afghanistan volbracht. De soldaat stierf echter op 41-jarige leeftijd als gevolg van levensbedreigende verwondingen. Dat hij in vrede mag rusten.

Patriot Guard Riders

Deze mensen zouden met het grootste respect behandeld moeten worden – dood of levend. Een groep die het hiermee helemaal eens is, zijn de Patriot Guard Riders (PGR).

De Patriot Guard Riders omschrijven zichzelf als een “non-profitorganisatie die waardigheid en respect verzekeren tijdens begrafenisplechtigheden van gesneuvelde militaire helden, hulpverleners en gehandicapte veteranen.”

Lees ook  Een vrouw eet elke dag havervlokken. Na zes weken bemerkt ze iets ongelooflijks.

Indien nodig vullen ze in de kerk ook lege stoelen.

Toen Jonathan in California overleed, zou zijn stoffelijk overschot via UPS naar zijn geboortestad opgestuurd worden. Toen besefte de groep dat er iets gedaan moest worden. Niemand zou per “post” naar huis gestuurd mogen worden.

De procedure

De gecremeerde resten van Jonathan moesten 3.200 km getransporteerd worden, wat een grote opdracht was voor PGR. Op enkele dagen konden ze met de hulp van 100 bikers echter een manier organiseren.

Een groep bikers reed de as naar een andere groep bikers, die de as op hun beurt weer aan een andere groep overhandigden totdat het uiteindelijk de familie van Jonathan bereikte.

Lees ook  Wie keek vroeger ook ‘Het kleine huis op de prairie?’ ZO zien de acteurs er NU uit!

“Het is hartverwarmend om al deze mensen hier te zien”, zei Annie Glanton, de moeder van Jonathan, aan Fox 5 Atlanta. “Ik weet dat hij door heel wat mensen geliefd werd.”

Dit smolt mijn hart! Het is prachtig om te zien dat mensen elkaar zo helpen en respect betuigen voor mensen die hun leven op het spel zetten om onze vrijheden te garanderen!

DEEL dit geweldige initiatief met je vrienden!

Zwaar mishandelde prooihond werd gered door twee 12-jarige jongetjes.

94-jarige grootmoeder met dementie denkt dat de babypop haar kleindochter is.