in

Bewaar Altijd De Melktanden Van Je Kinderen. Ze Kunnen Levensreddend Zijn, En Wel Hierom!

Ieder kind krijgt ermee te maken: het doorkomen van melktanden en het uiteindelijk weer verliezen van de melktanden.

Voor het kind is dit een spannende gebeurtenis, want nu mag hij of zij eindelijk de tanden onder het kussen leggen zodat de tandenfee ze meeneemt en vervolgens een verrassing achterlaat.

De meeste mensen zullen bij het bewaren van baby tanden toch vooral denken dat dit in eerste plaats erg leuk is voor later, maar het bewaren van de tanden van je baby blijkt om een hele andere reden nuttig en zelfs heel erg belangrijk te zijn. Melktanden bevatten namelijk stamcellen.

Lees ook  Nikkie de Jager thuis onder schot gehouden bij overval: ‘Grootste nachtmerrie’

Stamcellen zijn lichaamscellen die zich oneindig kunnen delen en zorgen tevens voor de aanmaak van gespecialiseerde cellen zoals hartspiercellen, rode bloedlichaampjes en huidcellen.

Deze stamcellen worden gebruikt om bijvoorbeeld leukemie te behandelen en andere vormen van kanker en bloedaandoeningen. Ze zorgen ook voor het herstellen van schade aan je zenuwen en aan je spieren, maar mogelijk zelfs ook hartweefsel na een hartaanval.

Hoe bewaar je de babytanden?
Om te beginnen is het van groot belang dat je de tand invriest in een zakje binnen 48 uur nadat de tand is uitgevallen. Zo blijft de tand met daarin de stamcellen volledig intact en goed bruikbaar.

Lees ook  Zo ziet de vrouw van Ellie Lust eruit

Je kunt er ook voor kiezen om de tanden op te laten slaan, maar hier zijn wel kosten aan verbonden.

Vergeet deze informatie niet te delen met je vrienden op Facebook zodat wij iedereen op de hoogte kunnen brengen van deze levensreddende mogelijkheid.

Ze Giet Babyolie In Haar Oor. Dit Klinkt Vreemd, Maar Wacht Tot Je Ziet Waar Het Goed Voor Is!

Moeder bevalt van baby in de badkamer. Dan kijkt vader in het toilet en ziet het ONDENKBARE.