in

‘Bestel niks als je niet thuis bent!’: Tim krijgt briefje van pissige pakketbezorger

Iedereen die wel eens een pakketje bestelt kent ze: het briefje dat je krijgt als je niet thuis bent op het moment dat de bezorger langs komt. Meestal staat daar een afhaallocatie op of een datum waarop ze nog een keer langs komen. Tim Bakker kreeg iets heel anders: een pissig briefje.

“Bestel niks als je niet thuis bent. Bedankt!”, staat er op het briefje gekrast. Tim was nogal verbaasd, dus hij besloot via Facebook contact te zoeken met Post NL. “Misschien is het goed om de verwachtingen van jullie personeel iets aan te scherpen”, schrijft Tim. “Als iedere postbezorger namelijk zo emotioneel reageert als een klant niet thuis is bij het bezorgen van een pakketje moet hij of zij wellicht overwegen een ander beroep te kiezen.”

Lees ook  Zes van de acht Bossche verdachten groepsverkr*chting zijn neven

Het maakte meteen enorm veel los op Facebook, met vooral veel verbaasde reacties. “Mijn hemel, aan vakantie toe?”, schrijft een gebruiker. “Ik had m de volgende dag opgewacht en een briefje op zijn auto geplakt. ‘Kom niks bij mij bezorgen als ik niet thuis ben, bedankt.’”, voegt een ander eraan toe.

Lees ook  Mama sterft aan “gebroken hart” nadat echtgenoot hun dochtertje heeft verkr*cht en verm*ord

Excuses

Post NL heeft inmiddel contact gezocht met Tim om hun excuses aan te bieden. “Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een bezorger zo reageert”, zegt een woordvoerder. “Hij had misschien een slechte dag of een minder moment.”

Voor Tim is het uiteindelijk goed gekomen. Hij is de postbezorger later op de dag nog tegen gekomen, en die heeft zijn excuses aangeboden. Hij had inderdaad niet zijn dag vandaag, was de verklaring. Tim heeft zijn excuses aanvaard, en alsnog het pakketje in ontvangst genomen.

“Elk moment kan je laatste zijn”, postte ze op Facebook. Een kwartier later gebeurde het ondenkbare

Ongelofelijk, wat knap: Sarina (28) verloor 90 kilo, de HELFT van haar gewicht!