in

Benji de hond was nog nooit door een mens aangeraakt. Maar kijk nu als ze hem beginnen te scheren.

Mensen met honden, waartoe we onszelf mogen rekenen, hebben ontzettend veel geluk. Maar het is altijd erg hartverscheurend om te zien dat sommige mensen niet in staat zijn om behoorlijk voor hun huisdieren te zorgen of nog erger, dat dieren in erbarmelijke omstandigheden moeten leven. Het verhaal in deze video is iets gelijkaardigs, maar dan met een happy end.

Benji is een geredde hond die op straat leefde, geen huis had en ernstig ziek was. Hij was niet goed met menselijk contact om de eenvoudige reden dat hij nooit menselijk contact gevoeld had. Hij zat helemaal onder de vlooien en de teken, en was er eigenlijk ronduit slecht aan toe. Toen Hope for Paws te hulp schoot, liep Benji aanvankelijk weg van zijn redders. Ze konden hem uiteindelijk toch vangen en toen begon zijn weg naar een gelukkig leven.

Lees ook  Dierenbeul stopt stok van 20 centimeter met doornen in achterwerk van kat in Maarssen

Het vergde 2 – 3 uur scheren, medische verzorging en vijf maanden van liefde en aandacht om hem weer te genezen. Dit verhaal bewijst: waar een wil is, is een weg. Vandaag is Benji een gelukkige en gezonde hond.

Bekijk het verhaal van Benji in de onderstaande video en DEEL dit met elke dierenliefhebber die je kent!

Lees ook  Na het zien van DIT filmpje ga je nooit meer naar het circus toe.. Deel dit a.u.b verder!

Deel op Facebook

 

Man verliest zijn levenslange, beste vriend. Dan gaat hij naar het asiel en vertrekt niet alleen …

Zo gaat het nu met ‘Married At First Sight’-koppel Chantal en Nikolai