in

Bejaarde man heeft in de supermarkt een ongelukje in z’n broek – De reactie van deze vrouw roerde hem tot tranen toe.

Dezer dagen zijn mensen zelden geïnteresseerd in het welzijn van wildvreemden – niet? Lisa Lemming is niet zo iemand. Ze woont in Georgia en kwam in een supermarkt op voor een wildvreemde. Alles begon toen Lisa Lemming op een dag boodschappen deed in haar lokale supermarkt. Terwijl ze door de rekken wandelde, stootte ze op een man met een paniekerige blik in z’n ogen. Het was overduidelijk dat hij hulp nodig had. Toen ze hem wat langer in de gaten hield, besefte ze dat er iets aan de hand was. Lees hieronder de ervaring die ze had in haar eigen woorden:

“Ik heb bijna twee uur met een oudere man in een supermarkt doorgebracht. Het begon allemaal toen ik hem eenvoudig toelachte en in de ogen keek. Hij zag eruit alsof hij iets nodig had. Dus hield ik even halt en vroeg ik of ik met iets kon helpen. De tranen liepen in zijn ogen en hij zei: “Ik heb darmkanker en ik heb een ongelukje gehad … Als ik mijn winkelwagentje achterlaat, zal iedereen het merken … Wat moet ik doen?” Ik kreeg een krop in de keel toen ik hem zo zag staan. Maar dan gaven enkele personeelsleden ons vochtige doekjes en leidden ons naar de toiletten voor het personeel. Bovendien gaven ze hem ook een andere broek om aan te trekken. Hij huilde en verontschuldigde zich de hele tijd. Dan zei de oude man, die Elmer heet, dat hij terug naar zijn vrouw thuis moest. Toen we aan de kassa aankwamen, had iemand al zijn boodschappen al ingepakt en betaald. Van dankbaarheid brak hij opnieuw in tranen uit. Elmer vertelde me nog dat hij als soldaat in de oorlog gevochten had, maar tot op vandaag had hij altijd gedacht dat zijn land hem vergeten was. Nu waren we beiden aan het huilen en ik vertelde hem over mijn bezorgdheden en angsten … Hij gaf me wijze raad en overtuigde me ervan dat er nog altijd mensen zijn die voor elkaar zorgen. Dat is vandaag nog maar eens bewezen. Bedankt Elmer en bedankt lieve werknemers van de supermarkt!”

Lees ook  Jongen (8) en zusje (4) opgehangen gevonden in de kelder huis

DEEL dit verhaal als ook jij vindt dat deze vrouw het perfecte voorbeeld is van hoe kleine gebaren een groot verschil kunnen maken!

Drielingen groeien op zonder ouders en vinden baantjes om te overleven. Kijk hen nu eens!

Tiener wordt gepest omdat hij stottert. Maar met een bizar trucje van z’n leraar stromen de emotionele woorden uit z’n mond.