in

Bejaarde dame heeft moeite om de bus op tijd te halen. Nu doet het prachtige gebaar van de chauffeur overal de harten smelten.

Het is bekend dat oudere mensen fragiel zijn. Zeker als het aankomt op wandelen of trappen bestijgen. Gewoon van de ene plek naar de andere gaan, is voor sommigen al een uitdaging. Uit respect begeleiden velen onder ons hun bejaarde familieleden als ze de straat oversteken of de trap opgaan. Uiteindelijk hebben bejaarde mensen onze hulp nodig, en het is goed om weten dat er altijd iemand is om hen te helpen.

Een voetganger filmde hoe een Canadese buschauffeur precies dat deed voor een bejaarde passagier. De oude dame had het moeilijk om de bus te halen. Dan Kochkovski, inwoner van Ontario, besloot om de video online te plaatsen.

Lees ook  De vorm van je navel onthult dit over je gezondheid! Klopt het bij jou?

Een menselijk, maar helaas zeldzaam gebaar

In de beschrijving legde hij uit hoe de buschauffeur stopte om de vrouw, die op ongeveer 30 meter van de bushalte verwijderd was, op de bus te escorteren. “Hij wandelde geduldig met haar, en liet haar lichaam tegen zijn linkerarm leunen en hielp haar op de bus stappen”, schreef Kochkovski.

Lees ook  Moeder vernederd als ze haar zoon zonder broek uit school ziet komen, dat hoort ze het excuus van de school

De korte maar lieve video wekte binnen de kortste keren de aandacht van 3.000 kijkers. Verder bejubelde Kochkovski de buschauffeur met de volgende woorden:

“Misschien is dit wat je elke dag doet, zonder iets terug te vragen”, schreef hij. “Maar ik zag je alleen vandaag en wilde je gewoon bedanken en je vriendelijke gebaar erkennen! VOOR VELEN BEN JE EEN HELD!”

Bekijk het videofragment hieronder en DEEL dit bericht als ook jij vindt dat we meer zo’n mensen nodig hebben!

94-jarige grootmoeder met dementie denkt dat de babypop haar kleindochter is.

Uitgemergeld 7-jarig jongetje wordt uit het weeshuis gered en ondergaat een ongelofelijke metamorfose.