in

‘Behandel aambeien niet door bevroren frietjes in je achterste te proppen’.

Dokters waarschuwen beschaamde aambeienlijders om weg te blijven van bizarre online ‘behandelingen’, inclusief bevroren aardappels in je achterste proppen.

Mensen met aambeien worden aangeraden om hun huisarts te raadplegen en een vezelrijk dieet te eten.

Experts waarschuwen dat er geen enkel medisch bewijs is voor de effectiviteit van de ‘fabeltjes’ dat het zou helpen om bevroren aardappelen in de vorm van een frietje drie tot vijf keer per dag gedurende 30 seconden in je achterste te schuiven.

Lees ook
Georgina eet wekelijks poep van haar vriend voor vitamine boost

Twijfelachtige bronnen beweren dat het lichte zuur kan helpen om de pijn en de jeuk te verlichten, terwijl de koude de bloedvezels in de gevoelige zone zou stimuleren.

Dr. Diana Gall van de online medische praktijk Doctor-4-U zei: “Aambeien zijn een irritante aandoening en patiënten zijn soms te beschaamd om medische hulp te zoeken en zoeken daarom hun toevlucht tot fabeltjes.

Lees ook
Aha: zwangere vrouwen kunnen aan hun navel zien wat het geslacht wordt

Er bestaat geen medisch bewijs dat het zou helpen om bevroren aardappelen in het achterwerk te schuiven, dus ik zou iedereen willen aansporen om het zeker niet te doen.”

Vaak verdwijnen aambeien na enkele dagen uit zichzelf. Als het probleem toch aanhoudt, wordt aangeraden om een dokter te consulteren.

Er is nu een parfum voor mensen die willen ruiken naar mannelijke zaad

Hij dacht eerst dat hij gewoon verkouden was en toen viel zijn lichaam letterlijk uit elkaar