in

Begraafplaats betrapt dieven op heterdaad – en leert hen een les voor het leven

Het hoeft niet uitgelegd te worden dat begraafplaatsen heilige plekken zijn. Het is niet alleen de laatste rustplaats voor de doden – het is ook de plek waar mensen eer en respect tonen aan hun verloren geliefden. En dat is precies waarom het zo verontrustend is om te zien wat er recent op een begraafplaats in Ohio gebeurde.

Afgelopen zomer stalen twee vrouwen brutaal de bloemen en andere herdenkingen van de graven op de begraafplaats. Maar wat ze niet wisten is dat verborgen camera’s alles vastlegden.

Grove Street Cemetery in New London in Ohio is altijd een vredige plek geweest waar lokale mensen hun respect aan overleden dierbaren tonen.

Veel mensen hebben zelfs verschillende generaties van voorouders op de begraafplaats liggen.

Maar in juni begon het mensen op te vallen dat er dingen verdwenen. Zoals een bloempot die een vrouw in 1977 aan haar inmiddels overleden vader had gegeven.

Lees ook  Dit 4-Jarige Jongetje Vond Het Vreselijk Om Een Gehoorapparaat Te Moeten Dragen. Totdat Zijn Moeder Met Een Oplossing Kwam. Geweldig!

Uiteindelijk verdwenen er zo veel dingen dat de bezoekers van de begraafplaats de politie verzochten om het te onderzoeken. En gelukkig, had de begraafplaats camera´s om ze daarbij te helpen.

De bewakingscamera´s legden twee vrouwen vast die met hun auto bij verschillende graven stopten. Ze reden over de begraafplaats heen, stapten uit, en bekeken nonchalant de dingen die mensen bij de graven van hun dierbaren hadden achter gelaten. Vervolgens stapten ze weer in de auto en reden rustig weg.

De schokkende beelden stelden de politie eenvoudig in staat om uit te vinden die we vrouwen waren. En al snel werden ze gearresteerd.

Maar wat extra schokkend was voor de inwoners van het stadje, was dat één van de vrouwen een ambtenaar bleek te zijn uit een naburig stadje, en een bekende was van veel mensen in New London.

Lees ook  Als je gezwollen voeten krijgt vanwege de hitte, kunnen deze 4 trucs je leven veranderen

De vrouwen zijn veroordeeld en hopelijk kunnen de inwoners van New Londen hun dierbaren weer eren en respect betuigen, zonder zich zorgen te maken.

We zijn dankbaar dat de camera’s de dieven op heterdaad konden betrappen – en in de toekomst hopen we dat de twee vrouwen onthouden dat misdaad nooit loont.

Bekijk de beelden van de camera´s hieronder:

We hopen dat iedereen die wat aan deze dieven is verloren was, hun bezittingen terug hebben gekregen. Deel dit artikel als je ook vindt dat deze twee vrouwen een lange tijd achter de tralies verdienen.

Vader Richard na de dood van zijn zoon: Hier zijn de 10 belangrijkste lessen die elke ouder zou moeten lezen.

Man ontdekt eenzame wolf in de bossen – kijkt naar zijn poot en maakt een levensreddende beslissing