in

Beelden: Jaimie Vaes vermaakt zich meer dan prima zónder Lil Kleine!

Of het nu uit is tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine weten we niet. Sommige media zeggen van wel sommige zeggen van niet, wellicht dat ze het zelf ook niet helemaal weten. In ieder geval is Jaimie op Ibiza gaan wonen in het oude appartement van Paris Hilton, hebben we vernomen.

We vermoeden dat dat dus geen appartementje van 40 vierkante meter zal zijn. Niemand die weet wat de inkomstenbron van deze dame is, behalve dat ze een baantje zou krijgen bij een paar vrienden op Ibiza. We vermoeden dat de rapper het leven nog wel eventjes zal bekostigen. Maar het leven is er niet minder leuk op geworden zonder Lil Kleine kunnen we je vast verklappen. In ieder geval, dat vermoeden we gezien de beelden op haar social media.

Lees ook  Pedo denkt af te spreken met meisje, maar ontmoet vader met honden

Jaimie Vaes heeft prima vermaak zonder Lil kleine!
Vermoedelijk was zoonlief niet mee op de boot, want daar ging het behoorlijk los. Wie de vriendinnen precies zijn weten we niet, dat we een uitnodiging hadden willen hebben voor dit feestje, dat weten we dan weer wel. Eén ding is zeker, veel aan Lil Kleine wordt hier niet gedacht:

Lees ook  Wil jij graag stoppen met roken? Deze man maakte een kooi voor om zijn hoofd om van het roken van te komen! door Zelfmaakideetjes

Andre Hazes uitgekotst na geven van concert

Het paard zit vast in een brandende schuur – dan gooit de politie zich op het laatste moment in het vuur