in

Beeld je eens in dat je door je eigen familie in een koud asiel wordt achtergelaten

Beeld je eens in dat je door je eigen familie in een koud asiel wordt achtergelaten. Toen AJ en Toby in het Carson Animal Shelter arriveerden, konden ze niet begrijpen waarom hun familie hen daar had achtergelaten. Ze waren goede honden!

De broertjes kwispelden met hun staarten totdat ze van elkaar werden gescheiden. De honden beseften algauw dat hun familie weg was, dat hun huis weg was en dat zelfs hun broer weg was! Al het vertrouwde, maakte nu plaats voor luid geblaf, koude vloeren, hokken en vreemden.

De twee honden “wandelden de volgende dag mooi naast elkaar aan de leiband, maar waren erg verward, eenzaam en misten hun thuis.”

Lees ook  Schokkende beelden: ‘gestoorde’ wolf richt slachting aan in Culemborgse schaapskudde

AJ nam het nieuws het slechtste op. Hij jammerde in zijn kennel en zijn gehuil wekte algauw iedereens aandacht.

“AJ is 100% pure, liefdevolle schoonheid. Hij houdt van andere honden en mist zijn broertje”, schreef Saving Carson Shelter Dogs. “Hij begint zich af te sluiten, heeft het koud en hij heeft jullie hulp nodig.”

AJ begon opnieuw te kwispelen van zodra hij uit het asiel werd gelaten. De video toont de dag waarop hij het asiel mocht verlaten.

Lees ook  Voor haar te doden, besliste de man om een beetje met haar te experimenteren. Schokkende foto’s!

“Deze schoonheid raakte de harten van heel veel mensen en vandaag had hij het geluk om van zijn wandeling naar de vrijheid te genieten. Hij werd gered en we hopen dat we kunnen samenwerken met de organisatie die zijn broertje Toby redde, zodat ze herenigd kunnen worden. De twee zijn zwaar depressief sinds ze van elkaar gescheiden werden.”

Dat is echter niet het einde van het verhaal. AJ werd geadopteerd door een liefdevolle familie, en de familie besloot om ook Toby te adopteren!

DEEL DIT HAPPY END MET ELKE DIERENLIEFHEBBER DIE JE KENT!

Esther (40) wil scheiden van haar man als hun dochter 20 is

Zien: eerste beelden van The Voice Senior