in

Bedrijfsleider verdeelt €17 miljoen onder zijn personeelsleden: “Ik wilde gewoon een beetje dankbaarheid tonen.”

De werknemers van een Amerikaans bedrijf konden zich geen betere Thanksgiving dromen. De bedrijfsleider van Bayada Home Health Care, een thuiszorgonderneming, verraste zijn werknemers met een schenking van omgerekend ruim 17 miljoen euro. Dat geld betaalt hij helemaal uit eigen zak.

Mark Baiada, de CEO van het bedrijf, maakte zijn fantastische geschenk bekend tijdens een lunch met 100 werknemers. Uiteraard waren de reacties erg emotioneel en kreeg Baiada een geweldige staande ovatie – hoe zou je zelf zijn?

Lees ook  Geen geweld of ontvoering: vermiste Nora (15) in Maleisië stierf van honger of stress

De bedrijfsleider verklaarde: “Het is een manier om mijn dankbaarheid te tonen voor alle inspanningen van de werknemers. Ik kom niet zo dikwijls in contact met onze patiënten, maar jullie staan dag in dag uit voor hen klaar. Het is een geweldige eer om met jullie te mogen samenwerken.”

Het astronomische geldbedrag zal verdeeld worden over de meer dan 26.000 personeelsleden die in 22 Amerikaanse staten werkzaam zijn. Het geld wordt verdeeld naargelang het aantal jaren dienst bij de onderneming. Zo zullen beginnende werknemers een bedrag van rond de 45 euro krijgen, terwijl werknemers met een lange staat van dienst wel tienduizenden dollars kunnen krijgen.

Lees ook  Verdrietig nieuws voor Queen Elizabeth

DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT ALS OOK JIJ ZO’N BAAS WIL!

Alleenstaande moeder huurt al 10 jaar acteur in als ‘vader’ voor haar dochter

Syrische asielzoeker slaat flat in Leiden af omdat hij 1 trap teveel moet opgaan.