in

Bedrijf pakt uit met chips met vaginasmaak: “Verlies je maagdelijkheid met onze chips!”

Een chipsbedrijf beweert dat het met zijn laatste smaak tegemoet komt aan de ‘seks-hongerige 30-ers’. Say what!? Jawel, hun nieuwe chips smaakt immers naar… een vagina. Het merk Chazz zegt: “Na het proeven ervan zul je je wildste liefdesavonturen herinneren, je eerste echte liefde, en misschien zelfs je orale maagdelijkheid verliezen”. Voor de volledigheid, Chazz is gevestigd in Litouwen.

Chazz zegt ook nog: “Onze nieuwe chipssmaak is geïnspireerd op een generatiebrede seksdroogte onder millennials, die de voorkeur geven aan het bekijken van sociale media boven pret onder de lakens. Volgens onderzoeksgegevens van de afgelopen jaren over de hele wereld hebben millennials drie keer minder seks dan hun ouders op dezelfde leeftijd. Het is ongelooflijk dat iemand kiest voor sociale media in plaats van live communicatie, dating en echte seks.”

Lees ook
Vader is 2 uur alleen met baby wanneer mam ’n sms krijgt met: “Mag ik de baby nu vermoorden?”

Moedige en ervaren teamleden
Het moet wel gezegd dat de onderzoeken waarnaar Chazz verwijst, andere recente studies tegenspreken waar gesteld wordt dat millennials betere en meer ‘freaky’ seks hebben dan vorige generaties. Soit, Chazz trok zich van die andere studies geen hol aan en maakte gewoon zijn chips met vaginasmaak. De zakjes, die ongeveer 9 euro kosten, zijn zelfs versierd met de slogan ‘Verlies je maagdelijkheid met Chazz’.

Om de seksbeleving in 2-D chipsvorm te gieten, selecteerde Chazz naar verluidt ‘de vijf moedigste en meest ervaren teamleden (mannen en vrouwen)’ en stuurde hen op een ‘missie’ om gaan te bepalen hoe de chips precies moesten gaan smaken. Anderen gingen dan weer op het wereldwijde web op zoek naar artikels, commentaren op fora, enzovoort om na te gaan met welk soort ‘smaak’ een vagina nu precies geassocieerd wordt.

Lees ook
Man met 848 getatoeëerde vierkantjes wordt ‘menselijk schaakbord’ genoemd. “Ik niesde zwarte inkt!”

De smaak van de liefde
Chazz zegt daarover: “Nadat we alle resultaten hadden samengevat, het eens waren over alle essentiële sensaties van deze smaak en aanvullende opmerkingen, vormden we de opdracht en stuurden die naar de drie grote EU-fabrikanten van specerijen.” Het bedrijf verkleinde vervolgens de resulterende tientallen monsters tot een paar die de smaak van de liefde het best benaderden. Tot slot paste Chazz de ingrediënten aan om deze smaak zo dicht mogelijk te benaderen.

Chazz geeft op zijn website nog een leuke boodschap mee: “Aan alle vrouwen, als je dit of vorig jaar door iemand bevredigd bent, is de kans groot dat je direct hebt bijgedragen aan het ontstaan van deze smaak.” Vooralsnog zijn de chips – die momenteel alleen in Europa worden gedistribueerd – uitverkocht, maar aan het eind van de maand zou er een nieuwe lading moeten komen, aldus de website van Chazz.

Arriva ontslaat buschauffeur die telkens rukt: Bus kwam vaak te laat

Trein ramt auto met fatale afloop: alle inzittenden komen om