in

Bedrijf dat s*kspoppen maakt heeft vacature voor testers

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en misschien is deze openstaande vacature dan iets voor jou! Het Engelse bedrijf heeft je 22 vrije dagen te bieden plus vrij op de zogenaamde bank holidays.

Je gaat de wereld rond voor evenementen. Korting voor heel je familie en vrienden. Abonnement op de sportschool + een telefoonvan de zaak. Flexibele werktijden en het salaris is ook de moeite waard, namelijk 39.000 euro, gebaseerd op je wat je kan en wat je ervaringen zijn. Ook de werkzaamheden zijn gerust aangenaam te noemen, want het gaat om een vacature als tester voor sekspoppen voor het bedrijf Silicone S*x World.

Lees ook  Mama laat op haar huwelijk een stoel vrij voor overleden zoon – stort in elkaar wanneer ze ziet wie ceremonie onderbreekt.

Je hoeft geen ervaring in de business te hebben, maar je moet wel een goed oog hebben voor detail. Ook moet je kunnen werken met hele strakke deadlines.

Enige nadeel is dat er zoveel mensen op de vacature hebben gereageerd dat ze besloten hebben dat ze geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen. Maar ja, de aanhouder wint, dus gewoon opsturen als dit echt jouw droombaan is.

Lees ook  Hond houdt peuter twee dagen in leven Nadat moeder hem verlaat in Siberische vriestemperaturen

Wat je ook doet, ga tijdens je volgende vlucht niet in deze rij zitten.

Tientallen danseressen geven een schooloptreden met geweldig voetenwerk