in

Bebaarde vrouw vind eindelijk liefde van haar leven, met NOG MEER HAAR!

Een bebaarde vrouw die dacht dat ze nooit liefde zou vinden, is nu getrouwd en heeft zich uitgesproken over haar relatie.

Little Bear Schwarz, 36, uit Seattle, en echtgenoot Tobias Bradick, zijn een polyamorous stel – ze verschenen deze ochtend om over hun huwelijk te praten.

Het paar was een jaar lang vrienden voordat ze elkaar begonnen te zien. Tobias reageerde op een Facebook-status die Little Bear had gepost met het verzoek of iemand met haar wilde afspreken.

Maar als hij terugkijkt op die tijd, onthulde de 45-jarige dat hij niet verwachtte dat er iets zou komen uit zijn boodschap en dacht dat ze hem zou afwijzen.

Sinds de leeftijd van 14 jaar heeft Little Bear last van polycystisch ovariumsyndroom, dat overmatige haargroei veroorzaakt.

Verward door de conditie, bracht ze 16 jaar door met het verbergen en haar gezicht en borst te scheren om te voorkomen dat mensen beseften hoe harig ze was.

Lees ook  Zo maak je zelf een sinaasappel geurkaars in minder dan 1 minuut!

Ze vertelt: “Mijn jongere jaren waren erg moeilijk, ik had dit haar en niemand kon me vertellen of me helpen te begrijpen waar het vandaan kwam.

“Niemand zei dat ik het gewoon kon laten groeien, dat was gewoonweg geen optie.”

Toen ze 31 was nam ze de beslissing om naar Seattle te verhuizen. Ze zegt nu dat ze eindelijk is toegewijd om haar verschillen te omarmen en liefde te vinden – hoewel het niet gemakkelijk was.

Kort nadat ze naar de stad was verhuisd, zei ze: “Ik heb een flyer voor een baardwedstrijd gevonden en ik dacht dat ik dit lucratief zou kunnen maken. Ik deed mee aan een baardwedstrijd en won.

“Ik had geen problemen om mensen te ontmoeten, maar ik moest er zeker van zijn dat het iemand was die niet bang was om met mij te worden gezien, of het potentiële stigma van de man die date met een bebaarde vrouw.”

Lees ook  90-jarige herkent man op televisie – en beseft plots de waarheid van 30 jaar geleden

Little Bear plaatste een bericht op Facebook met het verzoek aan potentiële geïnteresseerden om contact op te nemen.

Tobias was die man en zei dat hij meteen verliefd op haar werd.

Hij vertelde de show: “Ze was altijd zo’n echt, liefhebbend persoon. Ze is heel echt, ze is niet nep. Ze is het soort persoon dat ik wil leren kennen.

“Het klikte gelijk tussen ons en begonnen samen tijd door te brengen. ‘

Hoewel het paar elkaar accepteert, zeggen ze dat vreemden wreed kunnen zijn, waarbij Little Bear zelfs in het verleden doodsbedreigingen heeft ontvangen.

“Er wordt naar me gestaard, ik word uitgelachen, mensen proberen ‘discrete’ foto’s van mij te maken. Dat doet pijn.’

Tobias zegt echter dat hij zijn vrouw probeert te ondersteunen wanneer ze zich kwetsbaar voelt en voegt daaraan toe: “Als we in het openbaar zijn en ze voelt zich ongemakkelijk, dan zeg ik: “Kom op en kus me.”

Koeler weer op komst na warme plaknacht

Met de auto op vakantie? Dit zijn de opvallendste (nieuwe) verkeersregels in het buitenland