in

Bart C zwaargewond opgenomen in ziekenhuis na zelfmoordpoging !

De 27-jarige Bart C van een buitenschoolse opvang in De Bilt die zich aan kleine meisjes heeft vergrepen, heeft een zelfmoordpoging gedaan. Dit meldt het OM. Hij ligt voor behandeling in het ziekenhuis.

De 27-jarige Utrechter is bij zijn poging in de gevangenis in Almere behoorlijk zwaar gewond bij geraakt. ,,Het was een serieuze poging”, zegt Ties Kortman van het Openbaar Ministerie (OM). Of hij nog in levensgevaar is, weet het OM volgens Kortman niet. Ook over de manier waarop C. zichzelf van het leven wilde beroven wil het OM niets zeggen.

Lees ook  Dader aanslag gearresteerd: Hij stond te trillen op zijn benen

C. is naar een ziekenhuis gebracht nadat personeel er in slaagde in te grijpen. Daarmee is voorkomen dat de poging van de verdachte slaagde, zegt woordvoerder Jaap Oosterveen van de Dienst Justitiële Inlichtingen (DJI). Of hij in het gevangenisziekenhuis in Scheveningen ligt, willen het OM en de DJI niet zeggen.

Lees ook  Jongens mogen buiten pauzes om niet meer naar toilet op school in Wierden

Bart C. werd vorige week opgepakt. De Utrechter wordt ervan verdacht tijdens zijn werkzaamheden in de opvang zich te hebben vergrepen aan kleine kinderen. Mogelijk heeft hij meer slachtoffers heeft gemaakt dan nu bekend is.

Monster schopt hond met veel kracht op het hoofd – dan volgt een man hem, en doet het juiste

Christopher, 25, breekt puppies nek – als wraak voor het niet krijgen van Wifi-wachtwoord