Barbie vertelt waarom ze voor de tweede keer een zelfmoordpoging deed

Barbie deed twee weken geleden voor de tweede keer een zelfmoordpoging. Ze sprong uit het raam en verwondde haar polsen toen ze onder invloed was. Gelukkig overleefde de reality-ster de zelfmoordpoging opnieuw, maar het gaat nog lang niet goed met haar. Shownieuws sprak met Barbie en aan hen vertelt ze waarom ze twee zelfmoordpogingen deed en hoe het nu met haar gaat.

De tweede zelfmoordpoging van Barbie
Aan Shownieuws vertelt Barbie dat het op dit moment redelijk met haar gaat. Ze vertelt dat mensen aan haar vragen hoe ze twee zelfmoordpogingen heeft kunnen doen terwijl ze twee kinderen heeft. “Ik heb zoveel meegemaakt, er zit gewoon te veel in mijn hoofd. Ik heb deze dingen nooit een plekje kunnen geven. Het is allemaal heel triest,” aldus Barbie.

LEES OOK!  Na tien jaar onderzoek komt er een foto aan het licht die alle leden van dit gezin het hart doet stilstaan.

Kliniek uitgezet
Barbie zat de afgelopen tijd in een kliniek, maar is door omstandigheden naar huis gestuurd. Barbie geeft aan Shownieuws aan dat ze er nog lang niet is en dat ze daarom binnenkort 16 weken naar een kliniek in Schotland gaat. Wij vinden het supergoed van Barbie dat ze aan zichzelf wil werken en wensen haar heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.