in

Nieuwe vriend van Samantha de Jong brengt haar ‘s nachts naar klanten!

Het was eventjes stil op de social media van Barbie aka Samantha de Jong, maar daar is verandering in gekomen. Nadat de welbekende Gerrit wegging bij Samantha kwam een nieuwe vlam in zicht, Gelmore. Dit is de jongen waarmee ze een gigantische tatoeage liet zetten met “Eigendom van Gelmore”. Gelmore overleed helaas een paar maanden later maar een nieuwe liefde dook al snel op, Tattoo Bob (we weten zijn naam niet).

Ook dit heeft niet héél lang geduurd, blijkt. Het is namelijk een weekje stil geweest op Instagram, en toen was daar ineens de nieuwste nieuwe liefde van Samantha, Dan. Tenminste, we geloven dat we haar “Dan en ik” horen zeggen in de laatste video. Eerst plaatste ze een foto met haar nieuwste nieuwe vriend met de tekst: “Met mijn ❤️ op boefe pad.” We vermoeden dat ze “boevenpad” bedoelt.

Lees ook  Juultje Tieleman uit de kleren in badkamer

Barbie en nieuwste nieuwe vriend naar klant, midden in de nacht!
In de video zegt de blondine: “Ik en Dan zijn onderweg naar een klant”, Dan zegt nog iets en laat dan weten dat ze naar “boven” gaan, naar “Heemskerk”. Samantha laat nog weten dat ze het heel erg vindt dat ze daar heen gaan: “Oh wat erg..” Wat voor klant dit is en wat ze komen brengen is ons nog vrij onduidelijk. Hopelijk krijgen we de aankomende dagen wat meet te zien over de nieuwe business van Barbie en de nieuwste nieuwe vriend:

Lees ook  Gebeten door een mug? 9 natuurlijke manieren om de jeuk te stoppen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29)

Zien: Het gezicht van de 14-jarige mishandelde Frederique 2 weken later!

Verbazing om piepjong nieuw vriendje van ex van Rico Verhoeven Jacky