in

Barbaar snijdt staart van puppy af – nu wil een hondentrainer de dader pakken

In april werd een kleine, schattige, golden retriever gevonden langs de kant van de weg in Singapore. Maar toen de redders van de kleine pup haar opraapten, zagen ze dat er nog iets was.

De puppy was in een erbarmelijke staat. Haar redders brachten haar recht naar de dierenarts, die gechoqueerd was door wat haar overkwam.

De puppy’s staart was tot zo kort mogelijk afgehakt, en haar wonde zat vol maden.

De dierenarts gaf de puppy alle nodige zorgen, en toen ze zich beter begon te voelen werd ze naar een dierenasiel gebracht.

Lees ook  Johnny de Mol onthult geslacht van zijn tweede kindje

De puppy, die de naam ‘Shorty’ kreeg, zal daar verblijven tot iemand haar wil adopteren, schrijft de Daily Mail.

Hondentrainer Sam Chen merkte op dat de wonde te schoon was om van een ongeval geweest te zijn. Iemand had doelbewust de staart van Shorty afgekapt. Sam besliste om de foto’s van Shorty online te plaatsen om zo de monsters proberen te klissen die al die pijn veroorzaakt hadden.

De foto’s gingen viraal en het duurde niet lang voordat Shorty’s verhaal meer dan 3.600 keer gedeeld werd.

Het asiel waar Shorty naar toe werd gebracht publiceerde een video waar ze het goed lijkt te hebben ondanks de omstandigheden.

Lees ook  Deze fatale voedingsfouten kunnen ervoor zorgen dat je meer dan 9 kg troep in je lichaam opstapelt. Zo kun je je dikke darm redden!

Shorty zal snel terug sterk genoeg zijn om voor altijd een mooie thuis te hebben. En tegelijk zal deze zaak onderzocht worden door de ‘Agri-Food and Veterinary Authority’ van Singapore.

Dierenmishandeling is gruwelijk en mag nooit gebeuren. Maar gelukkig zijn er nog mensen die honden zoals Shorty onder hun hoede nemen en ervoor zorgen dat ze het leven hebben die ze verdienen.

Deel aub dit verhaal om aandacht te schenken aan dierenmishandeling en om Shorty al het beste te wensen voor de toekomst!

89-jarige opa zit vol blauwe plekken, iedereen is in shock wanneer camera’s de vreselijke waarheid onthullen

Vrouw uit zwembad gezet omwille van haar zwempak, zie jij waarom?