in

Bajesklant’ die Maxime Meiland zou hebben verkracht reageert: ‘Ik zal vertellen hoe het wél is gegaan’

‘De passages in het boek gaan over mij, daar is geen speld tussen te krijgen’, zegt de man in weekblad Story. Alleen geeft hij een totaal andere lezing van de gebeurtenissen dan Maxime.

Maxime, dochter van de altijd hysterische Martien Meiland, onthulde in haar in maart 2023 uitgekomen biografie dat ze seksueel is misbruikt toen ze 15 was. Het ging om een verkrachting door iemand die ze omschrijft als ‘ex-bajesklant’. En ook in het programma Who’s that girl was de Meiland-telg openhartig over de heftige gebeurtenis. Zo zou ze de verkrachting jarenlang geheim hebben gehouden. “Je gaat het toch bij jezelf zoeken”, aldus Maxime destijds. “Ik was natuurlijk ook onhandelbaar thuis.”

Inmiddels heeft de vermeende dader zich gemeld bij weekblad Story. Alleen geeft hij een totaal andere lezing van wat er is gebeurd die bewuste avond.

‘We waren toen beiden 15 jaar oud’
De man wordt niet bij naam genoemd in het boek. Toch is hij ervan overtuigd dat de door Meiland omschreven gebeurtenissen over hem gaan, daar is volgens hem zelfs ‘geen speld tussen te krijgen’. Hij wordt er naar eigen zeggen zelfs op aangesproken in zijn omgeving. Vandaar dat hij naar Story is gestapt.

Lees ook
Overleden persoon blijkt vermiste Frank

Tegen het weekblad zegt hij dat hij inderdaad seks heeft gehad met Maxime. Dat is – zoals de reality-ster ook stelt – gebeurd in de bosjes. “Die avond ontmoette ik Maxime voor het eerst in Noordwijk. We waren toen beiden vijftien jaar oud”, zegt hij. Nadat hij met de motor naar Lisse was gereden met twee andere jongens, kwam hij aan in Lisse. “Maxime zat naast me op het bankje, we hielden elkaars hand vast en begonnen aan elkaar te zitten.”

‘Ook een mes op me gericht’
De vermeende dader zegt dat de twee daarna de bosjes in zijn gegaan. Zelf was hij naar eigen zeggen onervaren. Maxime zou het initiatief hebben genomen en begon “dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel…”, zo is te lezen in Story. Ook zegt hij dat de twee betrapt werden terwijl ze seks hadden.

Lees ook
Vrouw die ruim 3000 keer onnodig 112 belde voor verloren dildo aangehouden

“In haar boek zegt ze niet dat die jongens ons betrapten en met eigen ogen zagen dat het seks uit vrije wil was. Ze zat bovenop me, dat was geen verkrachtingssituatie.”

In het interview laat de man bovendien weten dat hij Maxime later tegenkwam op een feestje en haar confronteerde met de beschuldigingen. Toen heeft ze “ook een mes op me gericht”, beweert hij. Nadat het boek verscheen, heeft de vermeende dader nog een brief gestuurd naar het adres van Maximes ouders. Daar is geen reactie op gekomen.

Het volledige interview, inclusief brief, is te lezen in de nieuwste Story.

Koppel verklapt hun geheim waardoor ze het 10 keer per week kunnen doen en het 4 uur volhouden

Vrouw (31) aangehouden voor dodelijke schietpartij: Man 23 dood