in

Babymeisje in India verbluft iedereen met een extra hoofdje aan haar buik bevestigd.

Een 21-jarige vrouw had hevige pijn tijdens haar zwangerschap, dus ging ze naar het Ram Snehi Hospital in Jahazpur in India. De dokters voerden een echografie uit en zeiden dat ze een tweeling verwachte. Niets kon hen voorbereid hebben op hoe de baby er bij de geboorte uitzag.

De baby kwam ter wereld via een keizersnede. Er was één meisje en er groeide een hoofdje uit haar buik, en er was ook een klein handje. Dokter Pravin Mathur werkte onvermoeibaar om het leven van de pasgeboren baby te redden.

Lees ook  Na 19 dagen in coma, wordt een 22-jarige van beademing gehaald – dan gebeurt er iets onder haar deken

Het extra hoofdje is een zogenaamde parasitaire tweeling, en het is uiterst zeldzaam. Als de parasitaire tweeling niet verwijderd zou worden, zou het alle essentiële voedingsstoffen van de baby consumeren en haar ontwikkeling in de weg staan.

Met toestemming van de ouders werd het extra hoofdje succesvol verwijderd. En wat nog meer ongelofelijk is: het ziekenhuis voerde de operatie geheel gratis uit!

Lees ook  Nikkie Plessen over overleden broertje: 'Hij kon niet meer zelf ademen'

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Ouders plannen begrafenis voor 10-jarige met kanker. Dan opent ze haar ogen en zegt 7 woorden die hen stomverbaasd achterlaten.

Deze moeder van 26 bleef na de bevalling verlamd achter. Toen de verpleegster haar DIT toefluisterde, stortte haar wereld in.