in

Babymeisje en geitje ontmoeten elkaar voor het eerst. Maar als ze beginnen te “praten”, kan niemand nog zijn lach inhouden.

Heb je ooit al eens een babygeitje met een babymeisje zien praten? Ik ook niet tot ik deze video zag. En om eerlijk te zijn: het is wellicht het schattigste ooit!

Toen dit babymeisje met haar ouders naar de boerderij ging, wist ze niet hoe te reageren. Er waren zoveel verschillende dieren, en erg weinig tijd om ze allemaal te zien en alles te verwerken. Maar er was een dier in het bijzonder dat haar aandacht trok.

Lees ook  Toeristen maken babydolfijn doodsbang – zodat ze hun selfies konden nemen

Het kleine meisje Pixie raakte al snel bevriend met een babygeitje. Er sprong meteen een vonk over en dan gebeurde er iets onverwacht.

Het babygeitje begon te mekkeren, zoals alle geiten dat doen. Maar ditmaal begon Pixie terug te praten.

Iedereen weet dat baby’s hun eigen taaltje hebben. En toen we nog heel klein waren, kenden we ook geheime taal. Maar omdat we dat al lang vergeten zijn, is het moeilijk te begrijpen waar ze het over hebben.

Lees ook  Huid van hond versteent – dan staat er een held op en 6 weken later is de verandering ongelofelijk

Maar Pixie leek op een of andere manier te begrijpen wat dit geitje zei. Telkens hij mekkerde, zou Pixie antwoorden op precies dezelfde manier.

Als deze twee kleintjes ook op jouw gezicht een glimlach toverden, DEEL dit dan met je vrienden!

Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!

76-jarige wilt verandering na dood echtgenoot, 2 maanden later krijgen haar kleinkinderen de schok van hun leven