in

Baby zwaar mishandeld door oom weigert te sterven nadat dokters stekker uittrekken.

Dat nooit iemand durft te zeggen dat Bobby Webber geen vechter is. In 2014, toen Bobby amper zeven maanden oud was, werd hij zwaar mishandeld door Andrew Nolan, de verloofde van zijn tante. Gedurende vier uur lang werd hij geslagen en gemarteld, en uiteindelijk moest het kleintje voor zijn leven vechten.

Zijn ouders, Barry en Elise, waren op het ogenblik van de gruwel op huwelijksreis. Ze hadden hun zoontje toevertrouwd aan de zus van Elise, die op dat moment verloofd was met Nolan.

De verwondingen van Bobby waren zo erg dat hij aan de beademingsmachine gelegd werd. Zijn ouders kregen van de dokters het advies om de stekker uit te trekken. Dat deden ze ook, maar ze wisten niet dat hun zoontje alle verwachtingen zou overtreffen.

Het ondenkbare gebeurde toen de tante van de jongen op een namiddag naar de bioscoop ging en Bobby bij Nolan liet.

Nolan, die al meer dan tien jaar een vriend was van de familie, begon de baby te slaan en te martelen. Het mannetje liep verschillende schedelbreuken op en had bijtwonden over zijn hele lichaam.

Bobby werd overgebracht naar het ziekenhuis en aan de beademingsmachine gelegd. De dokters waren niet weinig hoopvol over zijn overlevingskansen en adviseerden de ouders om de stekker uit te trekken.

Maar tot iedereens grote verbazing bleef de jongen ademen. En tot op vandaag maakte hij een opmerkelijke vooruitgang. ‘Bobby de Dappere’ overwon vier jaar lang de meest opmerkelijke hordes en hij is nog niet klaar.’

Bobby hield een hersenverlamming en een gezichtsbeperking over aan zijn verwondingen, maar zijn moeder zegt dat hem niet tegenhoudt.

“Zowat alles wat Bobby verwezenlijkt, verbluft me”, zei een trotse mama. “Het moeilijkste is het constant veranderen van houding. Hij kan niet rechtop zitten of kruipen om te raken waar hij wil, dus is hij op ons aangewezen om hem te helpen.”

Bobby, nu vier, toonde dat geen enkele horde te hoog is voor hem. Hij is niet alleen in remissie van epilepsie (zijn laatste aanval dateert al van drie jaar geleden), maar hij gaat elke zondag naar het Liberty Allstars cheerleaderteam – een team dat uitsluitend samengesteld is uit kinderen met een beperking.

“Het geeft hem de kans om aan sport te doen, en hij voelt zich er niet anders”, vertelde mama Elise.

We kunnen Bobby niet voldoende prijzen. Hij werd gemarteld en mishandeld door een duivelse ziel, en toch blijft Bobby anderen inspireren met alles wat hij doet.

Laten we dit dapper ventje overladen met hartjes!

Man uit Apeldoorn opgepakt voor in brand steken konijn

Twee kinderen op straat neergestoken terwijl ze met waterballonnen speelden.