in

Baby ziet zijn ouders voor de eerste keer en zijn reactie spreekt voor zich.

Het is gemakkelijk om bepaalde dingen voor vanzelfsprekend aan te nemen als je niet anders gekend hebt. Neem bijvoorbeeld de vaardigheid om te zien. Maar beeld je eens in dat je niet kunt zien, maar dan plotseling wel de mogelijkheid krijgt om te zien. Het zou schokkend zijn en een beetje als een wonder aanvoelen.

Dat is precies wat er gebeurde toen Christian zijn eerste brilletje kreeg. Christian zag voordien heel erg slecht en toen zijn ouders en dokters dat ontdekten, kreeg hij een gloednieuwe bril.

Lees ook  PostNL bezorger heeft dag van zijn leven wanneer deze dame open doet!

Christian was een beetje onzeker over het rare ding dat mama op zijn neus probeerde te zetten. Hij zeurde een beetje terwijl mama de bril probeerde op te zetten.

Maar van zodra hij opkeek en voor de eerste keer door het brilletje keek, begon zijn gedrag te veranderen. Aanvankelijk leek hij zelfs in shock. Maar toen hij rondkeek en besefte naar wie hij aan het kijken was, verscheen er een brede glimlach op zijn gezicht.

Lees ook  Deze ouders eten maar drie keer per week, en zijn zelfs vergeten hoe honger voelt

Wat een bijzonder moment om getuige van te zijn!

Bekijk het vertederende moment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Soldaat krijgt vrij om pasgeboren dochter te ontmoeten. Als hij de ziekenhuiskamer binnenwandelt, verstijft hij ter plaatse.

Jongen ziet hoe papa zijn moeder bedriegt – maar als mama beseft wat de jongen zegt … Oeps!