in

Baby met wijnvlek gepest door volwassenen “foeilelijk” en “defect” wordt ze genoemd

Een geschokte moeder heeft pesters lik op stuk gegeven nadat ze verschrikkelijk commentaar op het uiterlijk van haar dochtertje kreeg.

Marianna Bowering vertelde aan Newshub dat ze de wijnvlek van haar dochtertje altijd heeft gezien als “een unieke toevoeging aan haar schoonheid die gevierd zou moeten worden.”

De 28-jarige vrouw uit het Australische Adelaide legt uit dat haar dochtertje Angelica met een wijnvlek is geboren. Regelmatig ontvangt ze nare reacties, zowel persoonlijk als online.

Ze hoopt dat ze mensen over de aandoening bewust kan maken, en dient de pesters van haar dochtertje van repliek.

“De ergste reactie online die ik kreeg, was toen iemand vroeg of haar gezicht op een barbecue was gedrukt,” vertelde Marianna.

Lees ook
Man moet ter compensatie 164.000 euro aan ex-vrouw betalen voor 27 jaar huishoudelijk werk

“Persoonlijk, denk ik dat het meest pijnlijke was toen iemand bij een voetbalwedstrijd me zei dat ze een ‘defect’ was. Hij zei dat gewoon en liep daarna weg, ik bleef geshockeerd achter.”

Andere dingen die Marianna te horen kreeg, was dat haar dochtertje foeilelijk was, dat ze later nooit een vriendje zou krijgen en dat ze haar niet met heet water had mogen laten spelen.

Daarnaast merkten verschillende mensen op dat de moeder geen foto’s van het meisje zou moeten delen. “Mensen hebben me gezegd dat ik geen aandacht moest trekken op haar gezicht,” vertelde Marianna.

“Waarom kan ze geen Instagram hebben zonder dat volwassenen haar online pesten? Het is belachelijk.

Lees ook
81-jarige sleurt meisje (12) bosjes in en verkracht haar

Ze pesten letterlijk een baby. Ze is niet eens twee jaar oud, het is walgelijk gedrag,” liet Marianna weten.

“Het kan me echter niet schelen wat mensen zeggen. Ik zou mijn kleine meid nooit hiervoor verstoppen, ik vind haar absoluut prachtig,” vertelde de trotse moeder.

Gelukkig is Angelica zo gezond als een vis en wordt ze regelmatig gecontroleerd, om zeker te zijn dat er geen gezondheidsproblemen zijn vanwege de wijnvlek.

Marianna hoopt dat als haar dochtertje opgroeit, ze beseft dat de wijnvlek haar uniek en mooi maakt. Ook hoopt ze meer bewustzijn te creëren over de aandoening bij andere mensen.

Angelica is een prachtig meisje! De mensen die zulke nare en gemene dingen over een klein kind zeggen, zouden zich de ogen uit de kop moeten schamen!

Scheet van vrouw stinkt zo erg dat iemand braakt en gym moet worden geëvacueerd

Witte haai van maar liefst 1.606 kg op weg naar Europa na “verkeerde afslag”