in

Baby is erg verbaasd als vrouw gaatjes in haar oren schiet, wat er daarna gebeurt, breekt mijn hart

Een paar weken geleden, deelde een moeder een foto van haar baby online. Het leek alsof de baby een piercing in haar wang had, maar de foto bleek bewerkt te zijn met Photoshop en de moeder wilde alleen meer bewustzijn creëren over besnijdenis bij jonge kinderen.

Nadien kwamen de commentaren en meningen snel binnen. Zowel van mensen die voor als van mensen die tegen het piercen van baby´s zijn. En bovendien was het voor veel mensen aannemelijk dat de foto echt was, vanwege een video die vorig jaar gepubliceerd werd.

Lees ook  Eikel zegt dat vrouwen niet kunnen rijden - het meisje doet hem snel zijn woorden inslikken

In de video laat een moeder gaatjes maken in de oren van haar vier maanden oude dochter. In het begin is het babymeisje kalm en blij. Maar als het schietpistool tegen haar oor wordt gezet, wordt ze nerveus. En als het gaatje wordt geschoten, schreeuwt de baby het uit.

Lees ook  Jongen (5) valt vanaf eerste etage uit raam

Ik begrijp niet waarom iemand het belangrijk vindt voor kinderen op die leeftijd om oorbellen te dragen. Waarom wachten ze het niet af en laten ze de kinderen op latere leeftijd zelf besluiten of ze gaatjes willen?

Bekijk de akelige video hier:

Deel als je ook vindt dat gaatjes in de oren van jonge kinderen fout is!

Mark wil absoluut werken om voor zijn dochtertje te kunnen zorgen en klaagt dat hij maar geen werk kan vinden

Kinderen gooien familie puppy in het vuur – een detail in de vacht van de hond, redt zijn leven