in

Auto knalt onder vrachtwagen: Kersverse moeder overleden, baby zwaargewond

Op de E40 richting kust is afgelopen nacht een moeder van twee kinderen om het leven gekomen. De wagen van het Franse gezin knalde tegen een stilstaande vrachtwagen op de pechstrook. Het voertuig schoof bijna volledig onder de oplegger. De man en twee kinderen, waaronder een baby van de vrouw overleefden de klap, maar raakten zwaargewond. Wie achter het stuur zat, is voorlopig onduidelijk.

Woensdagnacht, omstreeks 2.30 uur. Een gezin – papa, mama en twee kinderen – rijdt met de auto in de richting van de Oostende. Maar op de E40 ter hoogte van Snellegem (Jabbeke) gaat het gruwelijk mis. De wagen rijdt met volle snelheid achteraan in op een vrachtwagen die stilstond op de pechstrook. De klap was bijzonder hevig, want de auto schoof bijna volledig onder de achterkant van de zware trailer.

Lees ook  “Het was de beste seks ooit” Dochter neemt vader op die opschept over hoe hij haar jarenlang misbruikte

De hulpdiensten snelden – zodra verwittigd – meteen naar het ongeval. Voor de moeder van het Franse gezin kon echter geen hulp meer baten. De vrouw overleed ter plaatse. De vader en zijn twee kinderen konden met de hulp van de brandweer uit de verhakkelde wagen bevrijd worden. Ze werden naar het ziekenhuis overgebracht. Eén van de kinderen is zwaargewond, de vader en het andere kind raakten lichtgewond.

Lees ook  Vrouw verkoopt huis omdat buren keiharde scheten laten en ze kan zien douchen

De hulpdiensten moesten zich ook over de vrachtwagenchauffeur ontfermen. Die was bijzonder aangeslagen door het ongeval. Wie precies achter het stuur van de wagen zat, is voorlopig niet duidelijk. Het parket stelt mogelijk nog een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden na te gaan.

Man (19) bezit kinderporno en naaktfoto’s minderjarig zusje: 120 uur taakstraf

Veroordeelde leraar blijft maar dickpics sturen