in ,

Auto-inbreker makkelijk opgespoord door voetsporen in de sneeuw

Een 41-jarige auto-inbreker heeft het de politie in Roosendaal vanochtend wel heel gemakkelijk gemaakt.

Ze hoefden alleen maar zijn voetsporen te volgen in de sneeuw na een inbraak in een busje dat in de Molenstraat stond geparkeerd.

Een getuige zag dat er rond 05.00 uur ’s ochtends werd ingebroken in een bestelauto. De inbreker sloeg een ruitje in en verschafte zich zo toegang tot de laadruimte. Daarna nam hij kratten met gereedschap mee.

Lees ook  Zien: Sylvie Meis verrast met hele fijne bikinifoto in jacuzzi!

Agenten waren snel ter plaatse en zagen de dief nog wegrennen. Ze volgden op hun gemakje de sporen in de sneeuw en konden zo de 41-jarige man eenvoudig terugvinden.

De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, probeerde zich nog te verstoppen achter een muurtje in de Kloosterstraat, maar ook daar kwamen de agenten snel achter. De man is meegenomen naar de cel en zit vast. Hij wordt zondag verhoord.

Lees ook  Laura maakte na gezellige dag een foto van haar kinderen. Toen ze er thuis naar keek, sloeg de angst haar om het hart

Het gestolen gereedschap is ook teruggevonden. De bestelauto waarin is ingebroken, is weggesleept. De eigenaar kan zich melden bij de politie.

20 jongeren mishandelen meisje, maar waar is ze? Politie op zoek naar slachtoffer

Avondklok wordt verlengd tot en met 2 maart en daarna mogelijk weer!