in

Australische vrouw redt een spin ter grootte van een hond! Dan besluit ze het beest als huisdier te houden.

Betty is de oprichter van het dierenverblijf ‘Betty’s Barnyard Rescue’ in Brisbane Valley, Oost-Australië. Ze heeft sinds kort een nieuwe vriendin: Charlotte. We stellen je graag aan haar huisdier voor.

Het gaat om een reuze krabspin, en wel om mogelijk de grootste die ooit gevonden werd. Betty heeft het dier gered uit de klauwen van enkele lui die het dier wilden doden. Betty bracht net op tijd redding voor de arme achtpoter. “Ze was wondermooi, kalm en helemaal niet agressief,” schreef Betty bij de foto’s die ze op het internet publiceerde.

Lees ook  Politie pakt Coronafeestje keihard aan!

“Ze wilde alleen maar met rust gelaten worden en haar keversnack opeten. Het zou vreselijk zijn om haar te doden. Spinnen hebben zo ’n slechte reputatie terwijl ze eigenlijk supernuttige dieren zijn. Mensen willen dat maar niet begrijpen!”

Reuze krabspinnen zijn compleet ongevaarlijk voor de mens. Ze worden normaal 13 cm groot maar Charlotte is een uitzondering. Volgens deskundige behoort Charlotte tot de ondersoort Typostola barbata. Ze meet een indrukwekkende 20 cm! Maak hier kennis met dit unieke dier, Charlotte de superspin.

Lees ook  5 nietsvermoedende klachten die kunnen duiden op BORSTKANKER! Dit zou iedere vrouwen moeten weten!

Tegenwoordig woont Charlotte op de boerderij van Betty’s Barnyard Rescue en kan daar in alle rust kevers eten tot haar laatste dag. En wie weet, misschien wordt ze met verloop van tijd nog groter!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Makkelijk en knap: maak van je oude tandenborstel een juweel!

Twee studenten filmen in het geheim een medestudent. Wat er dan gebeurt, doet hen zo hard lachen dat ze knorren als varkens!