in

Arts verkr*cht baby-kleindochter – Krijgt 8 jaar cel

In het hof van beroep van de Belgische stad Luik moest een 61-jarige man dinsdag voorkomen om zich te verantwoorden voor de ver krachting van zijn zeer jonge kleindochter.

Het meisje was op het moment van het m*sbruik nog geen half jaar oud en was er ernstig aan toe. De man werd dinsdag door de hogere rechtbank veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf plus TBS, zo schrijft De Standaard.

BEBLOEDE DOEKJES
Het m*sbruik van de baby vond plaats in februari 2017 toen haar ouders de ped0seksueel op haar lieten passen. Ze lieten het meisje alleen met haar grootvader, die een sadistische kinderm*sbruiker bleek. De ver krachting was dusdanig gruwelijk van aard dat het kindje ernstige verwondingen opliep, die gepaard gingen met hevige bloedingen.

Lees ook  Politie zoekt getuigen mishandeling 10-jarig meisje in Haarlem

De verdachte, die werkzaam was als arts, heeft altijd ontkend iets met het m*sbruik te maken te hebben. Volgens hem zou het kindje last hebben van spijsverteringsproblemen.

DNA-BEWIJS
Door DNA-bewijs werd echter uitgesloten dat er aan deze bloedingen een spijsverteringsprobleem ten grondslag lag. Op weggegooide bebloede tissues werden zowel het DNA-sporen van de verdachte als het slachtoffer gevonden. Deze sporen werden eveneens aangetroffen op de vingertoppen en de genitaliën van de gedaagde.

Een latere verklaring dat hij alleen zijn vingers had gebruikt, werd daarom ook niet geloofd. De verwondingen, waarvoor het slachtoffer al meerdere operaties heeft moeten ondergaan, waren hiervoor te ernstig van aard. Om volledig van het m*sbruik te herstellen is het mogelijk dat er in de toekomst nog meer medische behandelingen nodig zijn.

Lees ook  Verschrikkelijk: de schedel van dit dappere 6-jarige jongetje plet langzaam zijn hersenen

Dat de man s*distische fantasieën had over s*ks met zeer jonge kinderen, bleek ook uit de extreme kinderp0rn0grafische afbeeldingen die op zijn computer werden aangetroffen. Hij werd veroordeeld tot acht jaar cel en krijgt de Belgische variant op TBS opgelegd. Hierdoor zal hij zich nog tien jaar lang voor zijn s*ksuele afwijking moeten laten behandelen.

Yuri van Gelder reageert op het feit dat er wiet is gevonden

Zien: Peter R. de Vries praat over zijn nieuwe bewijs tegen Holleeder