in

Arts onderzoekt baby en ziet dat er iets in haar buik groeit, schrikt als hij de tweeling ook bekijkt

Het proces van een tweeling krijgen kan erg overweldigend zijn en je kunt alleen maar hopen dat alles zo soepel mogelijk loopt.

Twee ouders die weten hoe dit voelt zijn Alissa en Michael Dunn, die op 4 juli 2007 twee meisjes kregen, een tweeling. Ze noemden ze Madeline en Isabella.

De gelukkige ouders dachten dat alles goed was, maar twee maanden later, bij een routine bezoek aan de dokter, veranderde hun levens.

Het viel de arts op dat een van de meisjes, Madeline, een ongewoon gezwollen buik had. Zijn gezicht stond ongewoon bezorgd volgens de ouders. Ze wisten het meteen.

“Zijn gezicht veranderde, en ik denk dat we allebei wisten dat die geen gebruikelijk bezoek zou zijn,” vertelt Michael aan CBN.

Verdrietig genoeg bleek hun gevoel waar te zijn – bij Madeline, slechts twee maanden oud – werd kanker vastgesteld.

En als het regent, komt het met bakken uit de hemel.

Lees ook  Sonja Silva (42) openhartig over een tweede kindje

Niet lang daarna begon Isabella dezelfde symptomen als haar zusje te krijgen. Het bleek dat ze beiden precies dezelfde tumor in hetzelfde deel van hun lichaam hadden.

De kanker die bij de kleine meisjes werd vastgesteld is een zeer zeldzame vorm genaamd ´statium 4S Neuroblastoma´. Wat nog zeldzamer is, is dat eeneiige tweelingen dezelfde vorm van kanker, op hetzelfde moment ontwikkelen. De artsen waren niet zeker of ze het zouden overleven.

Na zorgvuldig overwegen, raadden de artsen chemotherapie aan voor beide meisjes. De kleintjes werden van elkaar gescheiden voor de eerste ronde behandelingen. Het was een zeer stressvolle periode voor de ouders.

“Het werd als snel erg heftig, ze werden heel snel ziek. En ze hadden zo veel pijn, je kon die huid niet aanraken. Het zag eruit alsof die zou barsten,” vertelt Alyssa aan CBN.

Het was duidelijk dat de meisjes erg leden. Maar bij de tweede ronde chemo, werden ze herenigd en dat maakte een groot verschil.

Lees ook  Man drinkt zoveel dat blaastest op hol slaat

Ze herkenden elkaar direct. Hun glimlach verscheen en ze begonnen te trappelen – wat ze al een maand niet gedaan hadden.

Daarna, wonderlijk genoeg, werd hun gezondheid elke week een beetje beter.

Na een aantal maanden, toen de behandelingen voltooid waren, wachtte de familie ongeduldig op de resultaten van de MRI om te zien of de behandeling gewerkt had.

Twee weken voor Kerstmis kregen ze een telefoontje waar ze op gewacht hadden. Beide meisjes waren gezond, zonder enige aanwijzingen van kanker in hun lichamen.

Het is nu 10 jaar sinds dat de meisjes geboren werden en ze zijn opgegroeid tot jonge, gezonde meiden – iets wat de dokters nooit verwacht hadden.

Bekijk het nieuwsrapport hieronder voor meer over hun wonderlijke genezing:

Over een wonder gesproken! Is het verhaal van Isabella en Madeline niet gewoon bijzonder? Overweeg alsjeblief om hun verhaal te delen als je het ermee eens bent!

Mysterieuze hond komt elke dag naar haar huis en valt in slaap – dan ontdekt ze een briefje aan zijn halsband

Ze heeft 2 jobs als opdienster, dan bezorgen onbekenden haar de verrassing van haar leven