in

Arts gechoqueerd door dunne lijfje van baby. Als ze luier uitdoet, belt ze meteen de politie.

Alle ouders zijn aanvankelijk wel een beetje onzeker. Als je nog nooit in de buurt van een kind bent geweest, is het de normaalste zaak van de wereld dat je bij je eerste kind een beetje nerveus bent. Hoe vaak moet ik mijn baby te eten geven? Hoe moet ik zijn of haar luier verversen? Waarom wil de baby niet ophouden met huilen?

Na een paar dagen verdwijnen deze zorgen meestal. Je leert je kind kennen en je went aan het ouderschap. Als je vragen hebt, zijn er altijd wel vrienden, familieleden, dokters, …, die je op weg helpen.

Maar in dit geval liep het vreselijk mis. Een koppel uit Oklahoma, VS, wist duidelijk geen raad toen ze kinderen kregen.

In plaats van hulp te zoeken en advies te vragen, bleven ze voor hun tweelingmeisjes “zorgen” – en dat kostte bijna hun leven.

De meisjes waren negen maanden oud toen de politie eind december van vorig jaar ontdekte wat er aan de hand was. Het kwam zelfs zo ver dat de ouders hun dochters naar het ziekenhuis moesten brengen. Het personeel van het Oklahoma Urgent Care Center was geschokt toen ze de meisjes zagen.

Lees ook  Dochter mag niet trouwen met de liefde van haar leven – 40 jaar later vindt ze krantenartikel die haar moeder verborgen hield

De kinderen wogen de helft van wat ze normaal moesten wegen en zagen er eerder uit als skeletten.

De meisjes waren vuil en hadden zware bloedende eczema en zweren. Toen de dokters de luier van een van de meisjes wilden verversen, ontdekten ze een larve. Ze vonden ook uitwerpselen in het oor van het meisje.

Het tweede meisje had lokken haar rond haar vinger vastzitten, die er al zo lang zaten dat haar vinger was beginnen ontsteken.

Het excuus van de moeder was dat ze geen ervaring met kinderen had. Ze zei ook dat ze geen gezondheidsverzekering had en daarom niet goed voor haar kinderen kon zorgen. Sinds hun geboorte hadden ze geen dokter bezocht.

Lees ook  Zes maanden voor een hartaanval kan het lichaam signalen afgeven: dit zijn degenen die niet over het hoofd mogen worden gezien

Maar onwetendheid is geen geldig excuus om kinderen te mishandelen. De politie arresteerde het koppel meteen en de baby’s werden aan de jeugdbescherming overgedragen. Een ouder familielid werd eveneens aangehouden omdat ze de kinderen herhaaldelijk had gezien – zonder de autoriteiten in te lichten.

De politie bezocht hun huis en ontdekte een omgeving die niet geschikt was om kinderen groot te brengen. De muren zaten onder de uitwerpselen van katten en ze vonden eveneens larven in de speelruimte van de kinderen.

De politie noemde het de ergste zaak van kindermishandeling die ze ooit gezien hadden.

Gelukkig werd de toestand van de meisjes ontdekt voor het te laat was. Sinds december krijgen ze de gepaste zorgen en doen het veel beter. Ik hoop dat ze bij een familie kunnen blijven die wel goed voor hen zorgen!

DIT ZOU NIET MOGEN GEBEUREN. GEEN ENKEL KIND ZOU ZOIETS MOGEN ONDERGAAN. AARZEL NIET OM KINDERVERWAARLOZING OF MISHANDELING TE MELDEN!

Samantha “Barbie” smeekt exen terug…

Ouders gaan naar bios en laten peuter en baby alleen thuis