in

Artiest maakt prachtige kunstwerken met stukken metalen afval die hij op straat vind. Adembenemend mooi!

Heb je ooit het spreekwoord: “De ene’s afval is de ander zijn schat,” gehoord?

Deze zin hoor ik al sinds ik klein ben, en niets illustreert dit spreekwoord beter dan het werk van JK Brown. Hij maakt van zwerfafval dat hij vind op straat de meest uiteenlopende kunstwerken.

“Mijn naam is JK Brown. Ik woon in West-Wales. Dit rustige deel van het land staat bekend om haar waardevolle en bijzondere natuur, wat een constante bron van inspiratie is voor mij. Voor zo lang als ik me kan herinneren hou ik ervan om de natuur in te gaan om dieren te bekijken en na te tekenen. Vaak als ik aan het wandelen ben pak ik stukken zwerfmetaal op die normaliter weggegooid zouden worden.

Lees ook  Vrouw belt echtgenoot nadat ze creditcard vergat. Wat hij dan zegt, doet haar snotteren.

Het is een kwestie van veel geduld hebben. Van die stukken afval die ik vind en verzamel probeer ik zoveel mogelijk soorten dieren en insecten na te maken die ik tegenkom in het wild. Het is een vorm van therapie voor mij. Het geeft veel voldoening om spullen te hergebruiken en er iets moois van de creëren.

Lees ook  Heb jij DIT flesje olie weleens bij de Kruidvat zien staan? Als je weet wat je er mee kan, koop je het direct!

Ben jij ook zo onder de indruk geraakt van het werk van JK? DEEL zin kunstwerken dan met al je vrienden en familie op Facebook!

Heb jij DIT flesje olie weleens bij de Kruidvat zien staan? Als je weet wat je er mee kan, koop je het direct!

Dit kun je verwachten als je elke dag 2 eieren eet. Nummer 3 had ik nooit verwacht!