in

Arthur heeft 6 vrouwen: Dit is zijn seksschema

Een man heeft een bed van zes meter in elkaar gezet, zodat zijn zes (!) vrouwen hem niet meer kunnen dwingen om op de grond te slapen. Arthur O Urso had ooit negen echtgenotes, maar nu nog ‘slechts’ zes. Hij verdeelt regelmatig de meningen omwille van zijn onconventionele leven thuis. De ‘polyamorist’ scheidde vorig jaar van vier van zijn vrouwen, maar voegde onlangs de 51-jarige ‘cougar’ Olinda Maria toe aan zijn lijst van wederhelften.

In een poging om zijn liefdesleven op te leuken heeft Arthur – die 200.000 volgers heeft op Instagram – ongeveer 100.000 euro uitgegeven om een bed van 6 op 2 meter in elkaar te knutselen. Naar eigen zeggen heeft de klus hem 15 maanden gekost en kreeg hij hulp van een tiental andere mensen. Lijkt ons erg lang om een bed in elkaar te zetten, maar wie zijn wij. Arturo gaf ook nog mee dat er 950 schroeven nodig waren om alles op zijn plaats te zetten.

Lees ook
Pikante voorproef van nieuwe fotoshoot onthuld door Nicol Kremers

“Soms moest ik op de grond slapen”
“Het idee voor het bed ontstond vanwege een gebrek aan ruimte om te slapen,” vertelde Arthur, uit Sao Paulo, Brazilië, aan NudePR.com. “Soms sliep ik op de bank, lag ik in een tweepersoonsbed gewrongen tussen meerdere vrouwen of moest ik zelfs op de grond slapen. Die problemen zijn nu allemaal van de baan!” Arthur’s unieke ‘gezinssituatie’ ontstond toen hij en zijn vrouw Liana in 2021 besloten hun relatie open te stellen en te gaan swingen.

Ze formaliseerden hun relatie met de andere vrouwen in een katholieke kerk, hoewel het niet wettelijk bindend is omdat polygamie illegaal is in Brazilië. Ze hebben al vele video’s en foto’s van hun romantische set-up gepost, evenals hun sekstips – waarmee ze naar eigen zeggen 60.000 euro per maand verdienen op OnlyFans. Arthur heeft eerder gezegd dat hij moeite heeft om de behoeften van zijn vele partners in evenwicht te houden, en dat hij gedwongen is een seksschema op te stellen om aan hun behoeften te voldoen.

Lees ook
Klant wil ruim 24.000 euro terug van Limburgse prostituee omdat zij niet bij hem wil intrekken

Seks op afspraak
Hij zei: “Ze willen allemaal ten koste van alles mijn seksualiteit bevredigen. Ze maken er graag hun doel van. Ons seksleven is echt leuk en plezierig, en aanvankelijk probeerde ik seks op afspraak te hebben. Maar het volgen van een tijdschema gaf veel problemen en soms had ik het gevoel dat ik seks moest hebben vanwege het schema, en niet voor het plezier. Bij andere gelegenheden had ik seks met de ene vrouw terwijl ik aan een andere dacht.” Hieronder vind je nog wat leuke kiekjes van Arturo en zijn harem…

“Elke keer ik op vakantie ga, bedrieg ik mijn vriend. Ik word zo geil van de zon!”

Tragedie in Etten-Leur: man dood op straat, vrouw en kind zwaargewond bij steekpartij