in

Armin van Buuren – Het gaat niet goed met mij

Het gaat eigenlijk helemaal niet goed met dj’s. Dat vertelde de Nederlandse dj Armin van Buuren maandagavond in het programma Jinek.

Hoewel hij al jaren in het vak zit, geeft hij aan steeds meer de schaduwkant te voelen van zijn baan. En het is diezelfde schaduwkant die de oorzaak is geweest van de plotselinge dood van dj Avicii in april 2018.

“Het gaat niet goed met dj’s”
In het programma doet de dj een aantal heftige onthullingen. Zo vertelt hij in het interview met Eva Jinek dat hij misschien wel jarenlang de nummer één dj ter wereld was, maar zich verre van gelukkig voelde.

Lees ook  Als je op DIT punt van je voet drukt, voordat je naar bed gaat, gebeurt er DIT met je lichaam!

Aan tafel vertelt hij over de moeilijke tijden in zijn carrière en zijn onzekerheden: “Ik wilde gewoon elke fan pleasen.”

De Nederlandse dj vertelt verder: “In de dj-scene gaat het eigenlijk met iedereen niet zo goed, door de werkdruk en competitie.”

Dj’s ervaren volgens Van Buuren gigantisch veel druk tijdens hun carrière, en houden daarbij de schijn op.

“Iedereen doet stoer tegen elkaar en zegt dat het prima gaat. Maar dan hoor je via via dat deze een coach heeft of dat een ander bij een psycholoog loopt,”aldus de dj.

Avicii
Als voorbeeld noemt Van Buuren de dood van collega Tim Bergling, a.k.a. Avicii. “Wat er met Avicii is gebeurd, is als een bom ingeslagen, ook bij mij,” vertelt de Nederlandse dj.

Lees ook  Harry maakt gemene opmerking over lichaam van zijn vrouw. Maar haar ongelofelijke antwoord snoert hem de mond.

Na zijn plotselinge overlijden in april 2018 kreeg de werkdruk die dj’s ervaren steeds meer aandacht.

Ook dj Hardwell kondigde in september 2018 aan een break te nemen van zijn werk, wat het gevolg is van de enorme werkdruk.

Van Buuren benadrukt dat het belangrijk is dat er meer openheid wordt gecreëerd in de muziekwereld, zodat dj’s beter over hun problemen kunnen praten.

Hopelijk helpen de uitspraken van Armin om andere dj’s te helpen open te kunnen praten over hun moeilijkheden in de dj-wereld.

Deze 18 mensen worden de mooiste ter wereld genoemd – en wij snappen waarom

AUW! Dit is dus de reden dat je nóóit een patatzakje mét satéprikker moet plat slaan