in

Armen van een bodybuilder ontploffen op BEELD!

Als je een aantal fitness Facebookpagina’s volgt, ben je ze al vaker tegen gekomen. Mannen met de opgeblazen armen van een Michelin-mannetjes geplakt op het lichaam van tante Sidonia.

Een beetje als Popeye dus, de armen lijken wel te ontploffen. Gigantische armen waarbij triceps even rond zijn als de biceps in plaats van een normale hoefijzer vorm te hebben.

Lees ook  Moeder van 26 raakt verlamd na de geboorte van haar kind. Ze fluistert een verpleegster iets in het oor dat ze nauwelijks kan verkroppen.

Mannen met de armen van de Hulk die een potje armpje-drukken verliezen van iemand die nog nooit een dag in de sportschool getraind lijkt te hebben.

We hebben het hier over Synthol, of SEO, Site Enhancement Oils. Een op olie gebaseerde substantie die wordt ingespoten om bepaalde lichaamsdelen gespierder te laten lijken, ook wel “fluffing” genoemd. Kijk maar eens wat daar van komt:

Lees ook  Politieagent vindt ondergekotste baby op de achterbank van dronken moeder. Dan brengt hij hem naar het politiekantoor voor verzorging.

Peuter (2) sabbelt aan gebruikt condoom bij McDonald’s

Tragisch ongeval in Waarder: kind van 2 jaar overlijdt