in

Arme Tim heeft ‘last’ van veel te hitsige vriendin: “Om 6 uur ’s ochtends zit ze al op me!”

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een man die vindt dat zijn vrouw net een tikkeltje té hitsig is…

Begrijp hem niet verkeerd, de brave man genaamd Tim vindt de seks met zijn vriendin super, alleen wil zij veel te veel ‘bonken’. En de arme stakker kan niet volgen. De man zegt: “Ik ben een man die zelf van veel seks houdt, maar mijn lief kan ik niet bijhouden! ’s Nachts geeft ze me een por als ze zin heeft en ’s morgens om zes uur springt ze boven op me.”

Lees ook
Vrouw schenkt nier aan haar vriend die later vreemd gaat en het uitmaakt

Vluggertjes op een bruiloft
En hij gaat verder: “Ik kan niet rustig in de zetel zitten om naar tv te kijken, zonder dat ze mijn broek los ritst. Ik voel me gevleid dat ze me aantrekkelijk vindt, maar steeds meer voel ik me als een stuk vlees. Onlangs, op de bruiloft van mijn nicht, heeft ze me de hele tijd gezoend en betast, en wilde ze steeds naar buiten voor een vluggertje. Iedereen was erover aan het roddelen en lachen, en dat vond ik niet leuk. Hoe kan ik haar duidelijk maken dat het te veel is?”

Lees ook
Daar is ‘ie weer: het matje is anno 2020 weer helemaal hip

“Tijd en plaats voor alles”
Zoals altijd had Jane wel wat goede raad in petto. Ze zei: “Ze is waarschijnlijk dolverliefd op je en kan niet genoeg van je lichaam krijgen, maar er is een tijd en een plaats voor alles. Proberen van bil te gaan op een familiefeest geeft blijk van weinig respect. Dring aan op een serieus gesprek. Leg uit dat je haar ook leuk vindt en van seks houdt, maar dat er ook grenzen moeten gesteld worden. Praat over respect en waardigheid.” Zo, hopelijk doet onze vriend nu ook iets met dat goed advies!

Alkmaarse daklozen maken zich niet druk om naderende kou: “Seks houdt me wel warm”

Alice uit Lang Leve de Liefde gaat KO tijdens het lachen!