in

Anouk koos voor sterilisatie en dit is waarom

Zangeres Anouk heeft zich vorig jaar laten steriliseren. De moeder van zes kinderen heeft op dit moment een relatie met de 23-jarige Dominique, maar vind het wel goed zo. “ik wil geen risico meer lopen”.

Big family
Anouk heeft zes kinderen bij vier verschillende vaders. Haar jongste dochter Jelizah (2) kreeg ze met haar huidige vriend, MMA-vechter Dominique (23). En dan zijn er nog vier: Benjahmin (16), Elijah (14) Phoenix (13), Jesiah (8) en Sion (4). Aan het AD vertelt ze dat ze eigenlijk nog een groter gezin gewild had. “Eigenlijk had ik nog meer kinderen gewild, het liefst van één partner. Maar het is anders gelopen.”

Lees ook  Schokkend! Dit is wat kersverse vader met zijn pasgeboren baby doet

Reden
“Het is wel goed zo. Ik heb zes gezonde kinderen. Meer komen er niet. De laatste ging best wel moeilijk. Vóór Jelizah heb ik een aantal miskramen gehad. Je moet het noodlot niet tarten.” De zangeres vertel zelfs dat haar vriend nog heeft voorgesteld om zich te laten steriliseren. Daar was Anouk het totaal niet mee eens: “Stel dat er iets met mij gebeurt? Dan mag ik toch voor hem hopen dat hij nog een leuk iemand vindt. En als zij dan nog kinderen willen… Hij wil het niet horen, maar voor mij is het gewoon klaar. Het is goed zo.”

Lees ook  Politie: ‘Duitse Monika Ritschel is niet de vermoorde vrouw in Westdorpe’

Verpleegster leert dat nieuwe arts een te vroeg geboren baby is die ze 28 jaar geleden verzorgde.

Helmondse vader ranselt stalker van zijn dochter af – krijgt 4,5 jaar cel in hoger beroep