in

Anna heeft probleem aan de schoolpoort: “Alle vaders krijgen een stijve lat als ze me zien!”

Kerry en Anna Simpson hebben momenteel geen job, maar dat is geen probleem. Het koppel verdient hun brood door het creëren van TikTok-video’s. In een recente video uit Anna haar ongenoegen over ‘ongewenste aandacht’ van mannen op het schoolplein: “Ik ben echt een doelwit.”

Het opmerkelijke is dat Kerry en Anna elkaar in 2018 ontmoetten op datzelfde schoolplein in het Britse Nottinghamshire, waar ze hun kinderen naar school brachten en verliefd werden. Beiden waren destijds getrouwd, maar ze zijn gescheiden en besloten binnen drie maanden met elkaar te trouwen. Het koppel deelt hun relatieavonturen op TikTok en heeft inmiddels zo’n 800.000 volgers vergaard..

Lees ook
Dit zure matten-ijsje is een regelrechte hit en wij snappen dat goed

Problemen aan de schoolpoort
In een recente video uit Anna haar zorgen over het flirten dat ze moet doorstaan op het schoolplein. Opmerkelijk genoeg, hoewel Kerry en Anna elkaar op het schoolplein hebben ontmoet, lijkt Anna aantrekkelijk te zijn voor vaders die hun kinderen daar brengen. Kerry is hier niet blij mee en heeft zelfs besloten om Anna nu te vergezellen bij zowel het brengen als ophalen van de kinderen.

Lees ook
Politie vindt crimineel nadat luide scheet zijn schuilplaats verraadt

In een populaire video, waarin Kerry laat zien hoe ze reageert wanneer iemand interesse toont in haar verloofde, verklaart ze: “We staan op het schoolplein en iemand flirt met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.” Daarnaast voegt Kerry humor toe door in de video een denkbeeldige vliegende trap uit te voeren om haar punt kracht bij te zetten.

Maak de borst maar nat: Zomer 2024 mogelijk warmste van de eeuw

Bizar filmpje: André Hazes helemaal van de kaart en flipt op vriendin!