in

Anna (21) streeft ernaar om met 100.000 mannen het bed te delen

De recordpoging van de Poolse Ania Lisewska (21), die wilde proberen met 100.000 mannen seks te hebben, heeft ze voortijdig moeten afbreken.

De reden? Aids. Op haar Facebook-pagina schrijft ze: ‘Ik ben zeer verdrietig. Ik heb zojuist de resultaten van mijn bloedonderzoek gekregen. Ik ben geïnfecteerd. Het spijt me dat ik mijn project voortijdig moet afbreken.’ Anai vermeldt niet hoe ver ze gevorderd was met haar project.

Lees ook
Lippen opvullen gaat pijnlijk mis bij Merve (22)

‘Ik wil mannen uit Polen, Europa en uit de hele wereld’, verkondigde ze eerder nog op haar website. Ania is haar seksmarathon in mei van dit jaar begonnen in Warschau. Ze beloofde haar volgers dat ‘iedere stad in Polen wordt met een bezoekje wordt vereerd. Heb ik ze allemaal gehad, dan reis ik verder.’ Aan deze wilde plannen is dus een voortijdig eind gekomen.

UPDATE: 

Opschudding op internet. De recordpoging van de Poolse Ania Lisewska (21), die wilde proberen met 100.000 mannen seks te hebben, zou ze hebben moeten afbreken vanwege een hiv-besmetting. Maar niets blijkt minder waar, blijkt nu.

Lees ook
Baby door ouders zwaar mishandeld - 3 jaar later overtreft ze alle verwachtingen van dokters

Anja heeft helemaal geen hiv-besmetting opgelopen. Haar Facebook-pagina is namelijk gehackt, zo schrijft ze op haar site: ‘Hackers hebben valse informatie op mijn profiel gezet over een vermeende hiv-besmetting. Dit zijn leugens!’

Volgens de Poolse zitten ‘Portugezen’ achter de hack. De recordpoging gaat dus gewoon door.

Sabrina komt klaar via haar oren: Zo kun jij ook een ‘oorgasme’ krijgen!

Hussein (20) die in problemen kwam in zee is deze nacht overleden: “Zijn vrienden probeerden hem nog te redden”