in

Andre Hazes uitgekotst na geven van concert

Iedereen is woest op Andre Hazes na zijn optreden 2 dagen geleden in het Belgische Middelkerke.

Andre Hazes was daar namelijk geboekt om een concert te geven van een paar uur. Het concert werd gegeven in een afgesloten tent waar duizenden mensen op af kwamen.

Nu zegt iedereen dat het een schande is dat Andre Hazes daar met zijn band een heel concert geeft in een dichte tent terwijl er nog volop corona maatregelen gehanteerd moeten worden en alle festivals in Nederland op zijn gat liggen.

Lees ook  Meerdere gewonden en hond overleden bij ernstig ongeluk Bennekom

Alleen vergeet iedereen die commentaar heeft blijkbaar dat het in België is en daar andere maatregelen zijn ingesteld. Zo hebben wij begrepen dat je alleen naar het concert van Andre kon als je was gevaccineerd of een negatieve PCR test had. Was dit zo dan kon je alleen kaartje krijgen en 1,5 meter afstand was ook geen vereiste voor het concert. Dat maakt het natuurlijk niet waterdicht, maar dat zijn de bijna weer volle voetbalstadions tijdens een wedstrijd in Nederland natuurlijk ook niet.

Lees ook  Politie hoort man in zaak vermiste Jaïr Soares (7)

Het is natuurlijk wel de vraag of Andre ondanks alle voorzorgsmaatregelen het concert niet gewoon had moeten afzeggen, maar in principe doet hij niets wat niet mag en is er aan alle voorzorgsmaatregelen gehouden die in België gesteld worden.

Hieronder een video van het optreden waar duizenden mensen op af kwamen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Man verovert wereldrecord door tijdens zijn leven 32.340 Big Macs te eten

Beelden: Jaimie Vaes vermaakt zich meer dan prima zónder Lil Kleine!