in

André Hazes onder vuur na beledigen van oude man. Vind jij dit ook te ver gaan?

André Hazes staat erom bekend een grappenmaker te zijn, maar een grap die de 23-jarige volkszanger op zijn Instagrampagina plaatste, schoot bij veel van zijn volgers in het verkeerde keelgat.

Samen met zijn goede vriend Johnny de Mol stapte André gisteren op het vliegtuig naar Lesbos om vluchtelingen op het Griekse eiland te helpen. Vlak voordat het vliegtuig vertrok, plaatste de Nederlandse zanger een foto van een man met een huidaandoening op social media. Dré had de foto opgeleukt met wat emoticons en plaatste de tekst ‘Fijne vlucht pik’, onder de foto.

Lees ook  Facebookbericht van Keanu Reeves doet stof opwaaien: “Niemand van ons komt hier levend uit.” Heeft hij gelijk?

Geen fatsoen
Hoewel de jonge vader zich van geen kwaad bewust was met zijn grap vinden veel van zijn volgers het geintje misplaatst. Zo kreeg Dré een flinke stroom aan kritiek over zich heen. “Iets met fatsoen en respect voor degene die zo op Insta wordt neergezet” en “Nu kun je wel weer merken dat het nog maar een 23-jarig jochie is” luidden de kritieken. “Je gaat naar Lesbos om anderen te helpen en je van je beste en mooiste kant te laten zien, maar vervolgens zet je iemand te kakken zonder dat diegene daar iets van af weet en zich kan verdedigen. Ik vind je een toffe gast, maar dit is misplaatst”, zegt iemand anders. Dré heeft nog niet gereageerd op de reacties, maar heeft de foto ondertussen wel verwijderd.

Lees ook  Dít zijn de goedkoopste huizen op Funda; de binnenkant zal je nog verbazen!

Bekijk de foto hieronder. Kan jij wel lachen om de grap of kan dit echt niet?

Moeder bevalt van drieling. Enkele dagen later zien dokters dat er iets grondig mis is met hun hoofden.

Koppel komt thuis en ziet dat hun trouwe viervoeters zijn neergestoken door inbrekers